افت سختی خون با نوشیدنی های داغ
[ad_1]
اما در رابطه غذاهایی که باید زیاد تر مصرف کنید چه میدانید؟ نتایج تحقیقات مشخص می کند که مصرف مقدار بسیاری میوه و سبزیجات تازه به همراه پروتئین بدون چربی میتواند به پیشگیری و کنترل سختی خون بالا پشتیبانی کند. به همین علت است که تعداد بسیاری از مردم به رژیم غذایی گیاهی روی آوردهاند تا مقدار سختی خون و سطح کلسترول بد خون (LDL ) را افت دهند.
یقیناً، آنچه برای نوشیدن انتخاب میکنید نیز مهم و امکان پذیر سختی خون بالای شما را به سادگی افت دهد. ترکیبات حاضر در نوشیدنیهایی که در ذیل معارفه شده امکان پذیر راههای جدیدی برای درمان سختی خون بالا اراعه دهد.
چای سیاه و چای سبز
چای سیاه و سبز هر دو حاوی ترکیبات خاصی می باشند که علتشل شدن و گشاد شدن رگهای خونی و افت سختی خون خواهد شد. دانشمندان پیشبینی کردند که خواص ضد سختی خون چای میتواند گزینههای درمانی امیدوارکنندهای را برای افت سختی خون اراعه دهد. برگهای چای حاوی فلاونوئیدهای اپی گالوکاتچین ۳-گالات و اپی کاتچین گالات می باشند که اعضای خانواده کاتچین محسوب خواهد شد.
نتایج پژوهش جاری نشان داد که این کاتچینها میتوانند KCNQ۵ را فعال کنند که به نوبه خود علتشل شدن عروق خونی میبشود؛ KCNQ۵، کانال پتاسیم است که در ماهیچه صاف رگهای خونی یافت میبشود. کاتچینها آنتیاکسیدانهایی موثر در برابر سرطان و بیماریهای قلبی عروقی می باشند.
پروفسور جفری ابوت، محقق ارشد این تحقیق او گفت: ما با منفعت گیری از مدلسازی رایانهای دریافتیم که کاتچینهای خاص به پای سنسور ولتاژ متصل خواهد شد و شامل بخشی از KCNQ۵ است که به کانال اجازه میدهد در جواب به تحریک سلولی باز بشود. این اتصال به کانال اجازه میدهد تا در فرآیند تحریک سلولی زیاد راحتتر و سریعتر باز بشود.
تقریبا از هر سه نفر جمعیت بالغ یک نفر دارای سختی خون بالاست که عامل خطر مهم بیماریهای قلبی عروقی و مرگ زودرس در سراسر جهان است به این علت، یافتن راههایی برای درمان این بیماری میتواند جان انسانها را نجات دهد.
نتایج تحقیقات قبل نشان داده است که نوشیدن چای میتواند بهطور مداوم سختی خون را در مقادیر کم افت دهد و فهمیدن تاثییر کاتچین ها بر KCNQ۵ میتواند به گسترش داروهای ضد سختی خون با کارایی بالاتر پشتیبانی کند.

تعداد بسیاری از کشورها، همانند ایالاتمتحده آمریکا و بریتانیا، چای را با شیر مینوشند، اما مزایای ضد سختی خون چای امکان پذیر با مخلوط کردن آن با شیر افت یابد. گروه تحقیقاتی این ایده را آزمایش کردند و دریافتند که هنگامی شیر به چای سیاه اضافه میبشود، فعال شدن KCNQ۵ را مسدود میکند با این حال، پروفسور ابوت معتقد است که بدن انسان عکس العمل متغیری مشخص می کند.
ما معتقد نیستیم که این مورد به معنی این است که زمان نوشیدن چای باید از شیر اجتناب کرد تا از خواص سودمند چای منفعت گیری کند. ما یقین هستیم که محیط معده انسان کاتچینها را از پروتئینها و دیگر مولکولهای حاضر در شیر جدا میکند.
علاوه بر این، این گروه تأثیر دما بر چای را بازدید کرد و دریافت که در دمای ۳۵ درجه سانتیگراد، ترکیب چای تحول میکند و تأثیرات بیشتری بر فعالسازی KCNQ۵ میدهد.
پروفسور ابوت گفت: صرفنظر از این که چای سرد یا گرم مصرف بشود، این دما بعد از نوشیدن چای حاصل میبشود، چون دمای بدن انسان نزدیک به ۳۷ درجه سانتیگراد است. به این علت، به سادگی با نوشیدن چای، خواص سودمند و ضد سختی خون آن را فعال می کنیم.
KCNQ۵ این چنین در مغز گفتن می بشود و در تنظیم کارکرد عصبی نقش دارد. جهش در گونههای ژن KCNQ۵ کارکرد کانال آن را به درستی متوقف میکند و علتاختلالات مغزی میبشود که به آن انسفالوپاتی صرعی (تشنج) معروف است با این حال، کاتچینها توانایی عبور از سد خونی مغزی و فعال کردن KCNQ۵ را دارند.
این کشف امکان پذیر به دانشمندان پشتیبانی کند تا درمانی برای از بین بردن کانالهای شکسته KCNQ۵ و اصلاح حساسیت مغز در رابطه تشنج تشکیل کنند. و نتایج آن در نشریه Cellular Physiology and Biochemistry انتشار شده است.

چای ترش
نوشیدنی فرد دیگر که جهت افت فشارخون بالا میبشود چای ترش است؛ بر پایه نتایج تحقیق که در سال ۲۰۱۹ انجام شد، نوشیدن چای ترش امکان پذیر به افت سختی خون پشتیبانی کند. شرکتکنندگان در گروه مداخله به زمان یک ماه هر روز صبح دو فنجان چای ترش مینوشیدند که تبدیل افت قابل دقت سختی خون در قیاس با گروه کنترل بدون نوشیدن چای شد. چای ترش، حاوی آنتوسیانین و دیگر آنتی اکسیدانها است. در بازدید سال ۲۰۲۰ محققان توضیح دادند که آنتوسیانینها و دیگر آنتیاکسیدانها امکان پذیر به رگهای خونی پشتیبانی کنند تا در برابر صدمههایی که میتواند علتصدمه به آنها بشود، مقاومت کنند. تعداد بسیاری از ترکیبات چای ترش رنگ قرمز روشن تشکیل میکنند و طعم ترش به این نوشیدنی خواهند داد.

آب انار
نوشیدنی فرد دیگر که جهت افت فشارخون بالا میبشود آب انار است؛ آب انار سرشار از پتاسیم و دیگر مواد مغذی سودمند برای قلب و فعالیت آنتیاکسیدانی آن سه برابر چای سبز است. به این علت جای شگفتی نیست که نتایج پژوهش در سال ۲۰۱۸ نشان داد که نوشیدن روزانه ۶ اونس (معادل تقریبا ۰.۱۷۰ لیتر) آب انار به زمان ۶ هفته بهطور قابل توجهی علتکاهش سختی خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ در قیاس با افرادی شد که آب انار مصرف نمیکردند.

شیر کم چرب
نوشیدنی دیگر برای افت فشارخون بالا شیر کم چرب است، شیر سرشار از فسفر، پتاسیم و کلسیم سه ماده مغذی مرتبط با سختی خون سالم و غنی شده با ویتامین D است ویتامینی که سختی خون سالم را افزایش میدهد. در تحقیق انجام شده در سال ۲۰۱۹ محققان دریافتند که هنگامی مردان و زنان رژیم غذایی سرشار از لبنیات را طی ۶ هفته مصرف کردند که شامل ۵ تا ۶ وعده شیر، ماست و پنیر کمچرب می بود، شرکتکنندگان هم سختی خون سیستولیک و هم دیاستولیک خود را افت دادند. سختی خون دیاستولیک، بهطور متوسط به ترتیب نزدیک به ۴.۵ و ۳ امتیاز افت یافت در قیاس با وقتی که یک وعده یا کمتر لبنیات در روز به زمان ۶ هفته مصرف کردند. محققان بر این باورند که گنجاندن مقدار بسیاری لبنیات در رژیم غذایی شما امکان پذیر بتواند در پیشگیری و درمان سختی خون بالا نقش داشته باشد.
[ad_2]
منبع