مصرف گوشت قرمز و لبنیات میتواند از ابتلا به سرطان جلوگیری کند
[ad_1]
تحقیقات بسیاری در تلاش برای رمزگشایی ربط بین رژیم غذایی و سلامت انسان انجام شده است و فهمیدن مکانیسمهای اساسی بدن به علت تنوع گستردهای از غذاهایی که مردم میخورند زیاد دشوار است.
جینگ چن(Jing Chen)، استاد خدمات برجسته پزشکی جانت دیویسون رولی در شیکاگو و یکی از نویسندگان ارشد این مطالعه میگوید: اگر فقط بر مواد مغذی و متابولیتهای مشتق شده از غذا تمرکز کنیم، فهمید میشویم که چطور آنها بر فیزیولوژی و صدمهشناسی تأثیر میگذارند. ما با تمرکز بر مواد مغذی که میتوانند جوابهای سلول تی را فعال کنند، مادهای یافتیم که در واقع با فعال کردن یک مسیر ایمنی مهم، ایمنی ضد تومور را تحکیم میکند.
در علم بیوشیمی مواد شرکتکننده در متابولیسم یا سوخت و ساز سلولی را متابولیت مینامند.
محققان کار خود را با تشکیل مجموعهای از مواد مغذی خون از تقریبا ۷۰۰ متابولیت شناخته شده مشتق شده از مواد غذایی اغاز کردند.
آنها این موارد را برای بازدید اثراتشان بر ایمنی ضد تومور غربالگری کردند و اسید ترانس واکسنیک را به گفتن موثرترین مورد در بین شش گزینه برتر در سلولهای انسان و موشها شناسایی کردند.
پروفسور چن توضیح میدهد: بعد از میلیونها سال تکامل، تنها چند صد متابولیت مشتق شده از غذا وجود دارد که در نهایت در خون به گردش در میآید، به این علت این متابولیتها میتوانند در زیست شناسی ما اهمیت داشته باشند. مشاهده این که یک ماده مغذی واحد همانند اسید ترانس واکسنیک دارای مکانیسم زیاد هدفمندی بر روی یک نوع سلول ایمنی موثر است و یک جواب فیزیولوژیکی زیاد عمیق در سطح کل ارگانیسم تشکیل میکند، به نظر من واقعا شگفت انگیز و دلنشین است.
این مطالعه نشان داد که رژیم غذایی غنی شده با اسید ترانس واکسنیک در موشها به طور قابل توجهی رشد تومور در ملانوما و سرطان روده بزرگ را افت داد.
ملانوما به توموری با منشا سلولهای ملانیندار حرف های میبشود. این تومور بدخیم اصولا یک تومور پوستی است. این نوع سرطان به شدت میتواند در بدن گسترش اشکار کند.
مثالهای خونی از بیماران مبتلا به تومور لنفوم که تحت ایمونوتراپی قرار گرفته بودند نشان داد که سطوح بالاتر اسید ترانس واکسنیک با جوابهای درمانی بهتر مرتبط است.
علاوه بر این، اسید ترانس واکسنیک کارایی یک داروی ایمونوتراپی را در کشتن سلولهای سرطان خون در بیماران بهبود بخشید.
با این حال، نویسندگان این مطالعه با دقت به خطرات شناخته شده برای سلامتی، نسبت به مصرف بیشتر از حد گوشت قرمز هشدار خواهند داد و در حال بازدید منبع های گیاهی با ترکیبات شبیه می باشند.
پروفسور چن اصرار میکند که این مطالعه نباید به گفتن تاییدی بر افزایش مصرف گوشت قرمز و لبنیات تعبیر بشود. به زبان ساده، این مطالعه را نباید بهانهای برای خوردن زیاد تر چیزبرگر و پیتزا در نظر گرفت.
چن نتیجه میگیرد: دادههای اولیهای وجود دارد که مشخص می کند دیگر اسیدهای چرب با منشا گیاهی از طریق گیرندهای شبیه سیگنال ارسال میکنند، به این علت ما معتقدیم که گمان بسیاری وجود دارد که مواد مغذی گیاهان بتوانند همین کار را با فعال کردن مسیر پروتئین متصلشونده به عامل عکس العملدهنده به آدنوزین مونوفسفات حلقهای به اختصار CREB نیز انجام بدهند.
این یافتهها در مجله نیچر انتشار شده است.
[ad_2]
منبع