سلامتی

بادام؛ بین وعده مغذی برای از بین بردن خستگی و تحکیم عضلات

[ad_1]

افرادی که فعالیت جسمانی بالایی دارند طبق معمول با کم شدن انرژی و خستگی روبه رو خواهد شد و از همین‌رو مصرف بین‌وعده مغذی برای آنها الزامی است. بر پایه مطالعه تازه، خوردن منظم بادام با تامین ریزمغذی‌های الزامی در افت حس خستگی موثر است و به تحکیم عضلات نیز پشتیبانی می‌کند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا به‌تازگی دریافتند که مصرف روزانه ۵۷ گرم بادام می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی انرژی افراد بعد از انجام فعالیت‌های جسمانی و ورزشی را تامین کند.

برای دستیابی به این نتایج، تاثییر بین‌وعده بر دو گروه برسی شد. گروه اول، روزانه ۵۷ گرم بادام را به‌گفتن بین‌وعده صبح و عصر میل کردند. گروه دیگر نیز از بیسکوئیت مغذی همانند انواع حاوی عسل و انواع مغز منفعت گیری کردند اما مقدار کالری هر دو نوع بین‌وعده یکسان می بود.

محققان دریافتند نشانگرهای مرتبط با التهابات در افرادی که بادام خورده‌ بودند به‌طور قابل‌توجهی کمتر از گروه دیگر می بود. این چنین توانمندیهای جسمانی نیز به‌علت خوردن بادام بهبود داشت و ورزشکارانی که این چنین بین‌قولای را انتخاب کردند، با دردهای جسمانی کمتری پیش از تمرینات بدنی روبه رو بودند.

بر پایه نتایج، مصرف بادام جهت بهبود عکس العمل ضدالتهابی بدن و تحکیم توانمندیهای جسمانی طی انجام فعالیت‌های ورزشی مداوم می‌بشود. از همین‌رو بادام، خوراکی ایده‌آل برای افراد فعال و پرتحرک محسوب می‌بشود. تقسیم این مقدار بادام در بین‌وعده به تامین انرژی طویل‌زمان پشتیبانی می‌کند و مانع از حس ضعف بین وعد‌ه‌های غذایی خواهد شد.

علاوه بر این، بادام منبع غنی از پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و املاحی همانند منیزیم، پتاسیم و ویتامین‌های گروه B است که در تنظیم سطح انرژی و تحکیم و بازسازی عضلات تاثییر دارد. از دیگر ریزمغذی‌‌های بادام می‌توان به آنتی‌اکسیدان‌ها از جمله ویتامینE اشاره کرد که به‌علت خواص محافظت از قلب، بهبود جراحات و مقابله با تحلیل شناختی زیاد سودمند است. این ریزمغذی‌‌ها نه‌تنها برای ورزشکارانی که به‌طور حرفه‌ای ورزش می‌‌کنند الزامی است بلکه برای افرادی که به شنا، پیاده‌وری و دوچرخه‌سواری می پردازند نیز سودمند خواهد می بود.

خوردن بادام التهابات همه تکه‌های بدن را افت می‌دهد و به بهبود سلامت افرادی که مبتلا به بیماری‌های التهابی مزمن نظیر آرتریت می باشند نیز پشتیبانی می‌کند. مطالعات این چنین مشخص می کند بادام در افت کلسترول خون نیز تاثییر دارد و از این جهت در بهبود سلامت سیستم قلبی‌عروقی موثر است. انتخاب بادام به‌گفتن بین‌وعده حتی در پیشگیری از دیابت نوع۲ نیز تاثییر دارد و قند خون ناشتا و حساسیت به انسولین را کنترل می‌کند. از طرفی، بادام به‌علت مقدار فیبر زیاد در بهبود کارکرد گوارش سودمند خواهد می بود.

مسئله دلنشین این که پوسته نازک مغز بادام نیز حاوی آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های بسیاری است و حتی ترکیبات فعال ضدویروسی و ضدالتهابی دارد. از همین‌رو، هیچ دلیلی برای جدا کردن این پوسته‌ها نیست.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

[ad_2]

منبع