نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر میاندازد
[ad_1]
از لحاظ تاریخی، چای سیاه به علت مزایا بالقوه آن برای سلامتی، به اختصاصی در بهبود سلامت قلب، روده و مغز شناخته شده است.
علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که فلاونوئیدها که به وفور در چای یافت خواهد شد، به طور بالقوه میتوانند طول عمر موجودات گوناگون از کرم و مگس گرفته تا موش را افزایش دهند.
مطالعه تاثییر چای بر پیری
یک مطالعه جامع توسط کارشناسان دانشگاه سیچوان در چنگدو، چین، شامل تجزیه و تحلیل دادههای دو گروه می بود: ۵۹۹۸ فرد بریتانیایی بین ۳۷ تا ۷۳ سال و ۷۹۳۱ شرکتکننده چینی ۳۰ تا ۷۹ ساله.
شرکت کنندگان اطلاعات دقیقی در رابطه عادات مصرف چای خود، از جمله نوع چایی که ترجیح میدادند (سبز، سیاه، زرد یا اولانگ) و میانگین تعداد فنجانهایی که در روز مصرف میکردند، اراعه کردند.
سپس محققان نشانگرهای گوناگون پیری همانند سختی خون، کلسترول و درصد چربی بدن را برای تعیین سن بیولوژیکی شرکت کنندگان برسی کردند.
چای پیری بیولوژیکی را کند میکند
این یافتهها که در مجله The Lancet Regional Health – Western Pacific انتشار شد، نشان داد که افرادی که چای مینوشند علائم پیری بیولوژیکی کندتر را نشان خواهند داد.
نویسندگان نوشتند: رابطه روبه رو و جواب نشان داد که مصرف نزدیک به سه فنجان چای یا شش تا هشت گرم برگ چای در روز امکان پذیر مشهودترین مزایا ضد پیری را داشته باشد.
دلنشین دقت است، افرادی که نوشیدن چای را کنار گذاشته بودند، افزایش بیشتری در تسریع پیری بیولوژیکی نشان دادند.
پلی فنولهای قوی
محققان این مزایا ضد پیری را به پلی فنول ها، مواد فعال زیستی اولیه در چای، نسبت دادند که باور بر این است که به طور قابل توجهی بر میکروبیوت روده تأثیر میگذارد.
این به نوبه خود بر تغییرات مرتبط با سن در ایمنی، متابولیسم و کارکرد شناختی تأثیر میگذارد.
در حالی که این مطالعه به انواع خاصی از چای پرداخته است، اما هیچ تفاوت اساسی بین مصرف کنندگان چای سیاه در بریتانیا و علاقهمندان به چای سبز چینی مشاهده نشد.
علاوه بر این، به نظر میرسد دمایی که چای در آن مصرف میبشود اثری بر نتایج نداشته باشد.
محدودیتهای مطالعه
با این حال، محققان محدودیتهایی را در مطالعه خود قبول کردند، از جمله عدم دقت به اندازه فنجانهای چای مورد منفعت گیری شرکتکنندگان.
از آنجایی که این مطالعه مشاهدهای می بود، نمیتوان به طور قطعی نتیجهگیری کرد که نوشیدن چای مستقیماً مسئول کند کردن پیری بیولوژیکی است.
در بریتانیا، جایی که مصرف چای به نزدیک به ۱۰۰ میلیون فنجان در روز میرسد، افت قابل توجهی در تقاضای چای، به اختصاصی در بین افراد جوان، در روبه رو با محبوبیت روزافزون قهوه مشاهده شده است.
چای سبز، چای سیاه، چای سفید و چای اولانگ همه انها از گیاه کاملیا سیننسیس به دست میآیند، اما ویژگیهای منحصر به فرد آنها نتیجه راه حلهای گوناگون فرآوری است.
همانطور که قبلاً حرف های شد، این چایها سرشار از آنتی اکسیدانها می باشند که نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر رادیکالهای آزاد، مولکولهایی که میتوانند به سلولها صدمه برسانند و به پیری و بیماریهایی همانند سرطان پشتیبانی کنند، ایفا میکنند.
چای سبز پیری و بیماری قلبی را کند میکند
چای سبز، به اختصاصی، به علت غلظت بالای کاتچین، نوعی آنتی اکسیدان، مشهور است.
مطالعات مصرف منظم چای سبز را با افت خطر بیماری قلبی مرتبط دانستهاند، چون امکان پذیر به افت سطح کلسترول LDL و بهبود کارکرد شریانها پشتیبانی کند.
مزایا چای سیاه برای سلامتی
چای سیاه، پرمصرفترین نوع در جهان، دارای مجموعهای از مزایا سلامتی خاص خود است. سرشار از ترکیباتی به نام فلاونوئید است که میتواند سلامت قلب را بهبود بخشد.
نوشیدن چای سیاه با افت خطر سکته مغزی، افت سختی خون و افت کلسترول LDL مرتبط است.
چای سفید آنتیاکسیدان بالایی دارد
چای سفید کمتر از بقیه فرآوری شده است و به این علت مقدار بسیاری آنتی اکسیدان را نگه داری میکند. باور بر این است که چای سفید امکان پذیر نیرومندترین خواص ضد سرطانی را در قیاس با چایهای فرآوری شده زیاد تر داشته باشد.
چای اولانگ و آنزیمها
چای اولانگ که تا حدی تخمیر شده است، ترکیبی از کیفیت چای سیاه و سبز است. به اختصاصی به علت توانایی آن در فعال کردن آنزیمهایی که تری گلیسیرید، نوعی چربی حاضر در خون را افت خواهند داد، مورد دقت قرار گرفته است.
هوشیاری ذهنی
علاوه بر این، چای به علت مزایا هوشیاری ذهنی که عمدتاً به محتوای کافئین آن نسبت داده میبشود، شناخته شده است.
با این حال، L-theanine حاضر در چای میتواند اثرات کافئین همانند اضطراب و خشمگینی را تعدیل کند و فکر میبشود که کارکرد مغز را بهبود میبخشد.
سلامت دندان
نوشیدن منظم چای نیز تأثیر مثبتی بر سلامت دندان دارد، چون حاوی فلوراید و تانن است که امکان پذیر تجمع پلاک و پوسیدگی دندان را افت دهد. به علاوه، آبرسان است و تاثییر آرام قسمت دارد.
[ad_2]
منبع