پاستا آلفردو رژیمی بدون کره و خامه
سس آلفردو با کره، شیر و خامه تهیه میبشود و یکی از دلایل خوشمزگی پاستاهای مدرن و امروزی ترکیب همین مواد با هم است. افرادی که اضافه وزن دارند و یا به علت بیماری و مشکلات مربوط به سلامتی نمی توانند غذاهای چرب و سنگین بخورند، طبق معمول از خوردن پاستا به علت داشتن همین سس خوشمزه و پرکالری محروم خواهد شد. ما در این نوشته میخواهیم نحوه تهیه یک پاستای رژیمی و خوشمزه با سس آلفردو بدون کره و خامه را به شما آموزش بدهیم تا با خیال راحت از خوردن پاستا لذت ببرید، بعد در ادامه این نوشته با نحوه تهیه پاستای رژیمی همراه ما باشید.
مواد ملزوم
پاستا پنه: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
سینه مرغ: نصف ۱ عدد
سیر: ۲ عدد
شیر کم چرب: ۲ پیمانه
پنیر پارمسان: ۵۰ گرم
آب پاستا: ۱ پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار ملزوم
نحوه تهیه
برای درست کردن این پاستای رژیمی و خوشمزه ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و مقداری نمک و فلفل به آن بزنید، سپس تکههای مرغ را داخل ماهی تابه یا فر گریل کنید و یا میتوانید سینه مرغ را آبپز کنید و سپس از پخت به طور نواری برش بزنید. یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید و سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا بجوشد و نرم بشود. در این فاصله قارچها را به طور ورقهای خرد کنید و داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید.
اجازه بدهید مقداری آب قارچ کشیده بشود، سپس روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و قارچ را با روغن زیتون چند دقیقه تفت بدهید. سیر را رنده یا له کنید و داخل قارچ بریزید و سپس یک پیمانه از آب پاستای درحال جوش را همراه با شیر به مواد اضافه کنید. مرغ گریل یا پخته شده را هم به این ترکیب اضافه کنید و اجازه بدهید مواد مقداری بجوشد و غلیظ بشود، سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید. در آخر پاستای آبکش شده را داخل ماهی تابه مواد بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا با سس پاستا مخلوط بشود. چند دقیقه سپس اجاق گاز را خاموش کنید و پاستای آماده را داخل ظرف سرو بکشید و درنهایت مقداری پنیر پارمسان روی پاستا بریزید نوش جان.
نکات مهم
۱ ـ امروزه پاستا در اشکال و انواع گوناگون در فروشگاههای مواد غذایی وجود دارد. برای تهیه پاستا در منزل بهتر است از پاستا پنه منفعت گیری کنید؛ چون به طور معمول پاستا را با نوع پنه تهیه میکنند. در صورتی که پاستا پنه در دسترس نداشتید، میتوانید از انواع دیگر پاستا نیز منفعت گیری کنید. زمان جوشاندن پاستا پنه دقت داشتید که نباید آن را بیشتر از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس بشود و بیشتر از حد له نباشد. سپس از آبکش کردن پاستا هیچ زمان پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.
۲ ـ زمان تهیه سس پاستا نباید سیر را بیشتر از چند ثانیه تفت بدهید. اگر سیر بیشتر از حد سرخ بشود، عطر و بوی خود را از دست میدهد و طعم آن در پاستا حس نمیبشود.
۳ ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است؛ این چنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تحکیم میکند. زمان خرید قارچ به این مسئله دقت داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ این چنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به طور پخته آن را مصرف کنید.