تکنولوژی

مصرف زیاد پروتئین امکان پذیر علتسکته ناگهانی شود

 وبگاه آرتی عربی نوشت: «در بحبوحه محبوبیت روزافزون رژیم‌های غذایی با پروتئین بالا همراه با دستورالعمل‌های ورزشی این تیم تحقیقاتی نشان داد که هنگامی که پروتئین مصرف می‌شود، در بدن به اسیدهای آمینه تجزیه می‌شود که برای ترمیم فیبرهای عضلانی پاره شده و رشد فیبرهای تازه پشتیبانی می‌کند، اما اگر فردی ورزش نکند، پروتئین‌های منفعت گیری نشده توسط کلیه‌ها از بدن دفع و از طریق ادرار دفع می‌شود».

محققان افزایش فعالیت نوعی گلبول سفید را مشاهده کردند که مسئول حذف باقی مانده سلولی (ماکروفاژها) در زمان تجزیه سطوح بالای پروتئین است که تبدیل تجمع این سلول‌ها در دیواره رگ‌های خونی و راه اندازی پلاک‌ها در طول زمان می‌شود.

نتایج تحقیقات نشان داد که مصرف مقادیر زیاد پروتئین علتافزایش غلظت اسید آمینه خاصی به نام لوسین و افزایش جزئی ماده ای می‌شود که سیستم ایمنی را فعال می‌کند.

این تیم تحقیقاتی او گفت که فعال کردن سلول‌های ایمنی زیاد تر سطح التهاب را افزایش داده و خطر تشکیل پلاک را افزایش می‌دهد.

در قسمت جداگانه‌ای از تحقیقات، محققان به موش‌ها با رژیم غذایی با پروتئین بالا تغذیه کردند و خون آن‌ها را آزمایش کردند و فهمید افزایش قابل‌توجهی در سطح لوسین و ماده‌ای شدند که گلبول‌های سفید را فعال می‌کند.

بابک رازانی، ناظر تحقیقات و متخصص قلب، هشدار داد که مصرف «زیاد» پروتئین «راه حل جادویی» برای یک رژیم غذایی خوب نیست. او یک رژیم غذایی «متعادل» حاوی کربوهیدرات، چربی و مواد مغذی حیاتی را نظر کرد.

دکتر بتینا میتندوفر، کارشناس متابولیسم در دانشگاه میسوری، او گفت: «در مطالعات مکانیکی خود، ما نشان دادیم که آمینو اسیدها، که در واقع بلوک‌های سازنده پروتئین می باشند، می‌توانند از طریق سیگنال‌های خاص علتایجاد بیماری شوند، سلول‌های ایمنی کوچکی به نام ماکروفاژها می‌تواند علتایجاد آترواسکلروز شوند».

دیگر محققانی که در این تحقیق شرکت نداشتند، نتایج را رد کردند و انها گفتند تحقیقات بیشتری ملزوم است.

دکتر برایان ویلیامز نیز پافشاری کرد که مطالعات زیاد تر در یک دوره وقتی طویل تر به ما پشتیبانی می‌کند تا فهمیدن بهتری از تاثییر پروتئین بر قلب داشته باشیم. یک رژیم غذایی سالم، که شامل مصرف پروتئین در حد اعتدال است.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

این مطالعه در مجله Nature Metabolism انتشار شد.



منبع