چرا گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو خطرناک است؟
[ad_1]
کارشناسان پیشنهاد می کنند به علت نحوه کارکرد اجاق های مایکروویو و ربط احتمالی آن با خطرات سرطان، مواد غذایی را در یک ظرف شیشه ای نگهداری کنید. به نقل از تشعشعات یونیزان شبیه آنچه در تلفن های همراه یافت می شود.
این نوع تابش طبق معمولً به قدر کافی خوب نیست که بر ساختار DNA یا اتم ها تأثیر بگذارد، با این حال، قرار گرفتن در معرض سطوح بالای پرتوهای غیریونیزان می تواند برای سلامتی خطرناک باشد.
مطالعات نشان می دهد که مایکروویو مواد مغذی را به خوبی نگه داری می کند، زیاد تر بهتر از روش های دیگر همانند سرخ کردن، و خطرات منفعت گیری از مایکروویو فقطً به نوع ظرفی که غذا در آن گرم می شود بستگی دارد.
گرم کردن غذا در مایکروویو در ظرف پلاستیکی علتایجاد ترکیبات مختل کننده هورمونی همانند BPA می شود که در میانه گرم شدن غذا را آلوده می کند.به جای گرم کردن غذا در ظرف پلاستیکی در مایکروویو، باید از ظرف شیشه ای منفعت گیری کنید چون BPA یا بیسفنول A، یک ماده شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز است.
گرم کردن غذا در مایکروویو در ظروف پلاستیکی با برخی از اثرات جدی سلامتی بر روی مغز یا غده پروستات در کودکان، نوزادان و جنینها مرتبط است و تحقیقات این چنین ربط احتمالی بین سختی خون بالا، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را اشکار کرده است.
کارشناسان می گویند که آزمایش های بسیاری در رابطه گرم کردن مایعات یا غذا در ظروف پلاستیکی انجام شده است و پیشنهاد می شود آنها را در مایکروویو قرار ندهید.
[ad_2]
منبع