تکنولوژی

چطور زمان پوست کندن یا خرد و رنده کردن پیاز اشک نریزیم؟_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

حتما توانایی پوست کردن و خرد کردن پیاز را امتحان کردید و یک دل سیر نیز اشک ریخته‌اید.

پیاز یک طعم‌دهنده و بخشی الزامی از تعداد بسیاری از غذاها است، اما احتمالا زیاد‌ها با خود بگویند که قیمت سوزش چشمان را به زمان خرد کردن آن ندارد.

همه ادعا می‌کنند که بهترین ترفند برای افت ریزش اشک زمان بریدن پیاز را می‌دانند، اما کارشناسان در این باره چه می‌گویند؟

چرا هنگامی پیاز را خرد می‌کنیم اشک می‌ریزیم؟

دکتر اَبی تیل، پژوهشگر حوزه مواد غذایی و مجری کانال یوتیوب Abbey the Food Scientist در این رابطه معتقد است که حس سوزش در چشمان مکانیسم دفاعی پیازها است.

خانم تیل در این رابطه توضیح می‌دهد که «این سوزش چشمان در واقع ساز و کار دفاعی گیاه پیاز برای جلوگیری از خورده شدن آن است.» چه بسا تعداد بسیاری از گیاهان مکانیسم‌های فرد دیگر همچون خار، تیغ یا طعم تلخ و گزنده برای جلوگیری از تبدیل شدن به ناهار دارند.

او او گفت که این سیستم دفاعی پیاز از ساختار سلولی آن ناشی می‌شود که دارای محفظه‌های مختلفی برای جداسازی این مواد به زمان عکس العمل است.

دکتر برایان کوآک لی، پژوهشگر دانشگاه پاسفیک لوترن از شهر پارکلند در ایالت واشنگتن او گفت: «هنگامی که به آن محفظه‌های سلولی با چیزی همانند چاقو صدمه می‌رسانید، یک آنزیم و یک اسید آمینه با یکدیگر ترکیب خواهد شد تا ترکیبات گوگردی و یک آنزیم دیگر را راه اندازی دهند و در نتیجه بخار آن را به هوا و در نهایت به چشم‌های شما می‌فرستد.»

دکتر تیل او گفت: «[این بخار] بعد از عکس العمل با رطوبت حاضر در چشم ما، مقادیر مقداری اسید سولفوریک تشکیل می‌کند که قرنیه را تحریک کرده و تبدیل ریزش اشک می‌شود.»

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

 

از پنکه منفعت گیری کنید

دکتر تیل او گفت، یک روش عالی برای کمتر اشک ریختن زمان خرد کردن پیاز این است که یک فن یا پنکه کوچکی را برای کنار زدن هوای اطراف پیاز در کنارتان قرار دهید.

او او گفت: «به این ترتیب وزش باد مولکول‌هایی را که طبق معمولً داخل چشم خواهد شد و تبدیل ریزش اشک خواهد شد را با خود می‌برد.»

از چشمان خود با عینک محافظت کنید

هر چند امکان پذیر ایده زیاد خوبی به نظر نرسد، اما به حرف های تیل، زدن عینک‌ شنا یا عینک ایمنی روشی بی‌خطر و یقین است. این عینک‌های محافظ از چشمان شما در برابر مولکول‌های حاضر در هوا محافظت می‌کنند.

عکس تزئینیکانوا

پیاز را سرد کنید ولی مواظب از دست رفتن طعم آن باشید

به حرف های دکتر کوآک لی، یخچال، فریزر یا یک کاسه آب یخ نیز می‌تواند پشتیبانی کننده باشد.

فریز کردن پیاز می‌تواند بافت آن را تحول دهد، ولی نظر می‌شود فقط وقتی از این روش منفعت گیری کنید که می‌خواهید غذایی همانند سوپ درست کنید.

دکتر لی خاطرنشان می‌کند که نگهداری پیاز در یخچال علتمی‌شود که مقداری از طعم آن‌ از دست برود. او او گفت، در عوض، پیازهای خود را در جای خشک و خنک نگه دارید و نزدیک به ۲۰ دقیقه قبل از خرد کردن، آن‌ها را در یخچال یا در آب سرد بریزید.

حرارت را بالا ببرید ولی قید تردی پیاز را بزنید

لی او گفت: «گرما می‌تواند به افت بخارهای خروجی از پیاز پشتیبانی کند، به این علت می‌توانید پیاز را قبل از بریدن در مایکروویو قرار دهید.»

او گفت: «بسته به اندازه پیاز، باید بین ۳۰ ثانیه تا چند دقیقه طول بکشد.»

اما دکتر لی فقط وقتی این کار را پیشنهاد می‌کند که می‌خواهید چیزی درست می‌کنید که بافت پیاز چندان مهم نیست، چون منفعت گیری از مایکروویو می‌تواند در تردی پیاز اختلال تشکیل کند.

اسیدیته آن را بالا ببرید و طمع پیاز را نگه داری کنید

دکتر لی او گفت: «اسیدهای اضافه شده به پیاز امکان پذیر به افت سوزش در چشم و افزایش طعم در حس چشایی شما پشتیبانی کند.»

به حرف های این پژوهشگر، آنزیمی که اسیدهای آمینه حاضر در پیاز را به عامل سوزش چشم تبدیل می‌کند، در محدوده خاصی از pH عمل می‌کند. بعد اسیدی همانند لیمو یا سرکه می‌تواند علتکاهش آنزیم مربوط به تشکیل بخاری شود که تبدیل ریزش اشک چشمان می‌شود.

به حرف های آقای لی، کند کردن آنزیم اشک‌آور پیاز یک مزیت دیگر نیز دارد: این اسید آمینه را دست نخورده نگه می‌دارد که به پیاز توانایی افزایش طعم آن را در دستور غذایی شما می‌دهد.

شمع روشن کنید ولی تضمینی ندارد

برخی از مردم به روشن کردن شمع در زمان خرد کردن پیاز باور دارند. دکتر لی در این رابطه توضیح می‌دهد که امکان پذیر انجام این کار بتواند تا حدودی کار امد باشد.

لی او گفت: «می‌توان او گفت که این روش هم کار امد است، اما واقعاً به نوع شمع بستگی دارد. این ترفند می‌تواند جلوی بخارهای پیاز را بگیرد، یا این که یک شمع معطر امکان پذیر بتواند با بخار پیاز عکس العمل نشان دهد و حس خوبی تشکیل کند.»

او در نهایت معتقد است که این شیوه نمی‌تواند به گفتن یک روش تضمینی محسوب شود.

خانم تیل نیز در این رابطه توضیح می‌دهد که این روش «احتمالا با تشکیل بوی خوشبو فقط حواس شما را پرت کند.»

مقداری نان بجوید

آیا نگه داشتن یک تکه نان در دهان برای جلوگیری از گریه کردن یا جلوگیری از ریزش اشک سودمند است؟ دکتر لی، که نویسنده کتاب «جواب به ۱۵۰ سوال علوم غذایی» است، او گفت: «جواب به این سوال سخت است.»

او او گفت که برخی از افراد امکان پذیر حس کنند که این روش حس سوزش و اشک را افت می‌دهد، اما این روشی نیست که بتوانید هر بار روی آن حساب کنید.

او او گفت که درمورد صحت نظریه پشت آن یقین نیست اما احتمالا نان بتواند بخار پیاز را را جذب کند یا این که اصلا این روش یک القای روانی باشد.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع