چرا چربی لبنی برای بدن خوب است؟_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
دکتر «رونالد کراوس»، استاد دانشگاه کالیفرنیا میگوید بین گونههای گوناگون چربیهای اشباعشده حاضر در غذاها، به نظر میرسد چربی محصولات لبنی برای بدن سودمند است، از جمله انواعی که با افت خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری سرخرگ کرونری مرتبط می باشند.
چربی شیر این چنین دارای ساختاری است که به محدودسازی کلسترول در لوله گوارشی پشتیبانی میکند و به گمان زیاد مقدار کلسترول خون را بهبود میبخشد.
متخصصان میگویند اکنون روشن شده است که مزایا برخی انواع لبنیات امکان پذیر زیاد تر باشد؛ بهگفتن مثال، ماست و پنیر برای سلامت مفیدترند، احتمالا به این علت که هر دو غذاهای تخمیرشدهاند که باکتریهای سودمند روده را تغذیه میکنند.
در عین حال پنیرهای سفتتر جهت خواهد شد چربی آهستهتر جذب خون شود و همین نوشته پشتیبانی میکند زمان طویلتری حس سیری کنید.
چه مقدار لبنیات مصرف کنیم؟
به گزارش ایندیپندنت، بهتر است در یک برنامه غذایی متعادل، روزانه سه وعده لبنیات مصرف شود. اگر یک یا دو وعده شیر، ماست یا پنیر پرچرب مصرف شود، اشکالی ندارد اما اگر زیاد تر از آن باشد، مقدار کالری مصرفی را افزایش میدهد.
برخی متخصصان تغذیه نظر میکنند لبنیات ساده کامل یا پرچرب مصرف کنید، چون هنگامی چربی طبیعی لبنیات گرفته میشود، برخی ویتامینها همانند E و D از دست میرود.
یقیناً پیشنهاد میشود بهجای کره لبنی و خامه که کلسترول را بالا میبرند از روغنهای گیاهی همانند زیتون و سویا منفعت گیری شود.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع