رشد ۳۲ درصدی توانایی آموزی به کارگران_صبح سریع
به گزارش صبح سریع
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛اقتصاد و رشد و گسترش آن، به اشتغال نیروی انسانی وابسته است. این نیروی انسانی نیز برای دستیابی به کار یا کارآفرینی نیاز به توانایی آموزی دارد. توانایی با توانایی ذاتی متفاوت بوده و اکتسابی است. توانایی هایی که هر فرد برای اشتغال نیاز دارد در سه قسمت انسانی، ادراکی و فنی دسته بندی می شوند.
برای کسب توانایی مشابه با مشاغل نیاز به آموزش است. آموزش توانایی به نیروی انسانی برای ورود به بازار کار را توانایی آموزی می گویند. با آموزش توانایی های شغلی و تخصصی به نیروی انسانی و ترغیب آن ها به اشتغال و کار آفرینی، می توان جهت افت مشکلات اقتصادی شد.
مهرداد عظیمی, رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای از رشد ۳۳درصدی اراعه آموزشهای مهارتی در دولت سیزدهم خبر داد و او گفت:در این زمان به چهار میلیون و ۶۹۹هزار نفر دوره، آموزش مهارتی اراعه شد.
وی او گفت: کارکرد سازمان فنیوحرفهای در ۳۰ماهه فعالیت دولت سیزدهم در قیاس با زمان شبیه دولت قبل در قسمت آموزش مهارتی به زندانیان رشد ۶۱درصدی، در آموزش به سربازان ماموریت رشد ۵۸درصدی و در قسمت آموزش به کودکان کار و خیابان رشد ۱۱درصدی داشته است.۶۵۷مرکز دولتی فنیوحرفهای در سرزمین فعال است که در این مراکز بیشتر از چهار هزار و ۸۰۰کارگاه آموزشی وجود دارد.مجموع تعداد مربیان فنیوحرفهای در قسمت خصوصی و دولتی به ۴۰هزار نفر میرسد.
عظیمی افزود: همچون کشورهای اینده در حوزه مهارتی، گسترش مراکز آموزشی جوارکارگاهی را در دستور کار قرار دادیم تا واحد آموزشی کنار بنگاههای اقتصادی و صنعتی سرزمین راهاندازی شود که در همین جهت تا بحال چهار هزار و ۱۶۲مرکز آموزشی جوارکارگاهی در سرزمین راهاندازی شده است.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب