سلامتی

نحوه تهیه ترشی آلو جنگلی؛ خوشمزه با طعم بازاری_صبح سریع


به گزارش صبح سریع

ترشی آلو جنگلی یکی از خوش عطرترین انواع ترشی تابستانی است که مزه آن با همه ترشی‌هایی که تا به حال خورده‌اید متفاوت است. این ترشی میوه طعم خاص و متمایزی دارد و شما می‌توانید آن را به راه حلهای گوناگون و طعم‌های متغیری درست کنید. ما شما را با فوت و فن‌های نحوه تهیه این نوع ترشی آشنا می‌کنیم تا یک ترشی بی‌نظیر و بدون نقص آماده کنید.

مواد ملزوم برای تهیه ترشی آلو جنگلی

آلو جنگلی جنگلی: ۱ کیلوگرم

سرکه سفید: ۱ لیتر

سیر: ۲ حبه

فلفل سبز: ۲ عدد

نمک: ۱ قاشق غذاخوری

مرحله های نحوه تهیه ترشی با آلو جنگلی

مرحله اول؛ آماده کردن آلوها

در اولین مرحله از نحوه تهیه ترشی آلو جنگلی باید آلوها را بشویید و سپس روی یک پارچه نخی خشک و تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند. برای تهیه این ترشی بهتر است از آلوها به طور درسته منفعت گیری کنید.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد ترشی آلو

سپس از شستن و خشک کردن آلوها باید آن‌ها را همراه با فلفل سبز و سیر در شیشه ترشی تمیز، خشک و استریل بریزید. سپس در یک پارچ نمک و سرکه را ترکیب کنید و روی محتویات شیشه ترشی بریزید.

مرحله سوم؛ آماده شدن ترشی آلو جنگلی

سپس از این که ترشی آلو جنگلی را آماده کردید، درب ظرف ترشی را محکم ببندید و ترشی را در مکانی که نه هوای گرم و نه هوای سردی دارد، بگذارید. سپس از چند هفته ترشی آلو جنگلی شما آماده است. هر زمان که درب ترشی را باز کردید، باید آن را در یخچال قرار دهید.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری



منبع