به این ۹ علت هر روز آجیل بخورید_صبح سریع
به گزارش صبح سریع
آجیل از جمله تنقلات مهم مورد منفعت گیری ما ایرانیها در مهمانیها و انواع مراسم سنتی و آئینی است. به رغم دیرنگی و محبوبیت آجیل در بین ایرانیها اما احتمالا زیاد تر ما شناخت کافی از مزایای آن برای سلامت عمومی نداشته باشیم.
آجیل سرشار از مواد مغذی الزامی، از جمله چربی های سالم، پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است و هنگامی که در یک رژیم غذایی متعادل گنجانده شود، طیف وسیعی از مزایای سلامتی از ترقی سلامت قلب گرفته تا پشتیبانی به مدیریت وزن، را اراعه میکند. در این نوشته به ۹ علت برای گنجاندن آجیل در رژیم غذایی روزانه اشاره شده است.
سلامت قلب: مغزها همانند بادام، گردو و پسته سرشار از چربیهای تک غیراشباع و چند غیراشباع می باشند که نشان داده شده که سطح کلسترول را بهبود میبخشند و خطر بیماری قلبی را افت خواهند داد. مصرف منظم آجیل با سطوح پایینتر کلسترول LDL (بد) و سطوح بالاتر کلسترول HDL (خوب) مرتبط است که به سلامت کلی قلب پشتیبانی میکند.
محافظت آنتی اکسیدانی: آجیلها منبع های قوی آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین E، سلنیوم و ترکیبات فنلی می باشند که به محافظت از سلولها در برابر صدمه اکسیداتیو ناشی از رادیکالهای آزاد پشتیبانی میکنند. این آنتی اکسیدانها نقش مهمی در افت التهاب و افت خطر بیماریهای مزمن همانند سرطان و بیماری آلزایمر دارند.
مدیریت وزن: بر خلاف باور عمومی، آجیل می تواند مکمل ارزشمندی برای برنامه مدیریت وزن باشد، اگر در حد اعتدال مصرف شود. آجیلها علیرغم پر کالری بودن، سیر کننده می باشند و میتوانند به مهار گرسنگی و افت کالری دریافتی کلی پشتیبانی کنند. مطالعات نشان داده است افرادی که از آجیل در رژیم غذایی خود منفعت گیری میکنند، در قیاس با افرادی که از آجیل منفعت گیری نمی کنند، وزن کمتری دارند و دور کمرشان باریکتر است.
کنترل قند خون: آجیل دارای شاخص گلیسمی پایین و سرشار از فیبر، پروتئین و چربیهای سالم است که به تثبیت سطح قندخون و بهبود حساسیت به انسولین پشتیبانی میکند. گنجاندن آجیل در قولهای غذایی و بین قولها میتواند به جلوگیری از افزایش قند خون و افت خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ پشتیبانی کند.
سلامت مغز: اسیدهای چرب امگا ۳ حاضر در برخی مغزها همانند گردو و بادام برای سلامت مغز و کارکرد شناختی الزامی می باشند. مصرف منظم آجیل با بهبود حافظه، تمرکز، و کارکرد کلی شناختی مرتبط است و آجیل را به یک رژیم غذایی تحکیمکننده مغز تبدیل میکند.
سلامت استخوان: مغزها سرشار از کلسیم، منیزیم و فسفر می باشند، مواد معدنی الزامی که نقش مهمی در سلامت و تراکم استخوان دارند. گنجاندن آجیل در رژیم غذایی می تواند به تحکیم استخوانها، افت خطر ابتلا به پوکی استخوان و بهبود استحکام و یکپارچگی کلی استخوان پشتیبانی کند.
سلامت دستگاه گوارش: آجیل منبع عالی از فیبر رژیمی است که با تحکیم حرکات منظم روده و جلوگیری از یبوست از سلامت دستگاه گوارش حمایتمیکند. محتوای فیبر حاضر در آجیل این چنین به نگه داری میکروبیوم روده سالم پشتیبانی میکند و خطر ابتلا به اختلالات گوارشی همانند دیورتیکولیت و سرطان روده بزرگ را افت میدهد.
جذب مواد مغذی: چربیهای سالم و ویتامین E حاضر در آجیل علتافزایش جذب ویتامینهای محلول در چربی همانند ویتامین D، E ، Aو K و این چنین دیگر مواد مغذی محلول در چربی همانند بتاکاروتن و لیکوپن میشود. گنجاندن آجیل در قولهای غذایی میتواند به حداکثر رساندن مزایا تغذیهای دیگر غذاها و بهبود جذب کلی مواد مغذی پشتیبانی کند.
طول عمر: مطالعات قبلی نشان دادهاند که مصرف منظم آجیل با افت خطر مرگ و میر ناشی از بیماریهای مزمن گوناگون از جمله بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و بیماریهای تنفسی مرتبط است. افزودن آجیل به رژیم غذایی شما امکان پذیر با ترقی سلامت و تندرستی کلی به زندگی طویلتر و سالمتر پشتیبانی کند.
دسته بندی مطالب