اقتصاد

تورم خوراکی ها به ۳۳.۷ درصد رسید_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

محمدعلی نیکبخت با اشاره به گزارش ماهانه مرکز آمار که نرخ تورم را به طور سالیانه و نقطه به نقطه به تفکیک زیربخش‌های اقتصادی سرزمین اراعه می‌کند، اصرار کرد: تورم سالیانه اردیبهشت ماه در قسمت خوراکی از ۳۷.۳ درصد به نزدیک به ۳۳.۷ درصد افت یافته است.

وی این مقدار تورم را نسبت به تورم قسمت غیرخوراکی زیاد پایین‌تر گفت و افزود: در تلاش هستیم با فراهم کردن الزامات «جهش تشکیل با شراکت مردم»، تشکیل انواع محصولات کشاورزی را افزایش دهیم.

وزیر جهادکشاورزی تصریح‌کرد: در این مسیر، ضمن نگه داری تشکیل پایدار و تامین نیاز داخل، به نوشته صادرات نگاه اختصاصی‌ای خواهیم داشت.

وی با اشاره به این که رویکرد دولت در سیاست‌های غذایی عدل محوری است، ادامه‌داد: نرخ تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در اردیبهشت ماه سال جاری نیز با ۱.۸ درصد افت به عدد ۲۲.۷ درصد رسیده که نمایانگر شیب نزولی تورم در این قسمت است که یقیناً این مقدار افت برای خانوارهای روستایی زیاد تر بوده و به عدد ۲۱.۹ درصد رسیده است.

نیکبخت خاطرنشان کرد: از این رو، سیاست‌های کلان تامین غذا در قسمت کشاورزی با پیوست عدل رقم خورده و سمت و سوی آن به طرف جامعه روستایی بوده است.

وی با گرامیداشت یاد رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان، به اصرار اختصاصی آیت‌الله رئیسی در حوزه تامین سفره دهک‌های پایین جامعه اشاره کرد و افزود: تلاش ما در وزارت جهاد کشاورزی آن است که با تداوم روال حداکثرسازی تشکیل داخلی و جذب اندوخته در قسمت کشاورزی از طریق شراکت مردم، روال افت تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها را با شدت زیاد تر پیش ببریم.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع