سلامتی

۱۳ ماده غذایی که افراد دچار رفلاکس معده نباید بخورند_صبح سریع


به گزارش صبح سریع

از آنجا که رفلاکس مشکل اسید اضافی در معده است، منطقی است که غذاهایی که می‌خوریم می توانند علائم را بدتر کنند. برخی از غذاها دارای خواصی می باشند که گمان تحریک تشکیل اسید را افزایش می دهد، در حالی که برخی دیگر می توانند به نگه داری اسید در سطوح بهینه پشتیبانی کنند.

آیا می خواهید درست غذا بخورید تا مشکل رفلاکس را رفع کنید؟ در این نوشته بدترین غذاها برای رفلاکس معده را آورده‌ایم.

غذاهای سرخ‌شده

غذاهای سرخ شده به تشکیل اسید پشتیبانی می کنند. از آنجا که غذاهای سرخ شده مملو از چربی می باشند، هضم آنها طول می کشد، به این معنی که معده ناچار است از اسیدهای بسیاری برای تجزیه آنها منفعت گیری کند.

بعلاوه، غذاهای پرچرب علتمی‌شود که بدن نمک‌های صفراوی و هورمونی به نام کوله سیستوکینین ترشح کند که اسفنکتر تحتانی مری را شل می‌کند و اجازه می‌دهد اسید بیشتری داخل مری شود. برای رفلاکس کمتر، از غذاهای سرخ شده همانند مرغ سرخ شده و سیب زمینی سرخ کرده دوری کنید.

میوه‌های خانواده مرکبات

مرکبات سرشار از پتاسیم، ویتامین C و فیبر می باشند و برای سلامتی کلی زیاد عالی می باشند. اما زیاد اسیدی می باشند و معده را وادار به تشکیل اسید اضافی می کنند. تلاش کنید لیمو، لیموترش، پرتقال و گریپ فروت را در طول عود ریفلاکس حذف کنید.

شکلات

این شیرینی مورد علاقه برای تعداد بسیاری از افراد یک محرک رفلاکس است. اینطور نیست که شکلات اسیدی باشد. در عوض، حاوی متیل گزانتین است، ترکیبی که می تواند سختی را در اسفنکتر تحتانی مری افت دهد. شل کردن این تکه پایینی مری به این معنی است که اسید آزادی عمل بیشتری برای برگشت به سمت بالا دارد.

نوشیدنی‌های گازدار

همه ما موردی از آروغ ناشی از نوشیدن نوشابه های گازدار همانند نوشابه یا آب گازدار داشته ایم. اما اگر مبتلا به رفلاکس هستید، نوشیدنی‌های حباب‌دار می‌توانند زیاد تر از تشکیل برخی خروج‌های هوای شرم‌آور انجام بدهند. کربناته شدن آنها تبدیل نفخ می شود که معده را متسع می کند و به اسفنکتر تحتانی مری سختی می آورد. سختی زیاد تر می تواند برابر با ترشح اسید زیاد تر باشد.

قهوه

در حالی که محتوای بالای کافئین امکان پذیر شما را خوشحال کند، از نظر تشکیل اسید نیز علتکاهش آن می شود. موسسه ملی دیابت و اختلالات گوارشی و کلیوی به افراد مبتلا به رفلاکس پیشنهاد می کند از قهوه و دیگر منبع های کافئین خودداری کنند. خوشبختانه، این بدان معنی نیست که شما باید به طور کامل از نوشیدنی خود دست بکشید. تلاش کنید به مصرف بدون کافئین روی بیاورید.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

الکل

الکل یکی دیگر از نوشیدنی های محرک برای تعداد بسیاری از افراد مبتلا به رفلاکس است چون می تواند اسفنکتر تحتانی مری را نیز شل کند.

غذاهای ادویه‌دار

چه فلفل قرمز، چه کاری یا سالسا، غذاهای تند به گمان زیادً شناخته شده ترین محرک های رفلاکس می باشند. در واقع، مطابق یک مطالعه در سال ۲۰۲۰، در یک نظرسنجی از ۱۰۰ بیمار مبتلا به رفلاکس، اقلام تند رایج ترین مواد غذایی محرک بودند که ۶۲٪ آنها را به گفتن محرک مهم خود ذکر کردند. تلاش کنید مصرف ادویه را محدود و غذای خود را با طعم دهنده های خنثی تری همانند گیاهان تازه آماده کنید.

اسنک‌های فوق فرآوری‌شده

اخیراً، علم معایب بسیاری را در رابطه غذاهای فوق فرآوری شده کشف کرده است – نوعی که شامل مقدار بسیاری از مواد افزودنی، شیرین کننده ها و رنگ های مصنوعی است. اگرچه هیچ مطالعه ای مستقیماً این غذاها را با رفلاکس مرتبط نمی کند، اما تحقیقات نشان داده است که رژیم های غذایی سرشار از چربی، نمک و ادویه (سه عنصری که زیاد تر در مواد فوق فرآوری شده اشکار می کنید) با افزایش خطر رفلاکس مرتبط می باشند.

گوجه‌فرنگی

غذای سالم فرد دیگر که می تواند تشکیل اسید را بدتر کند. اسیدهای مالیک و سیتریک حاضر در گوجه فرنگی معده را وادار به تشکیل اسید بیشتری می کند و گمان رفلاکس را افزایش می دهد. علاوه بر گوجه فرنگی تازه، غذاهای بر پایه گوجه فرنگی همانند سس گوجه فرنگی، کنسرو گوجه فرنگی و سس اسپاگتی همه انها می توانند علائم رفلاکس را زیاد تر کنند.

چای نعنا

چای نعناع به گفتن یک هضم کننده سپس از غذا شناخته می شود چون حاوی ترکیباتی است که به اسایش روده پشتیبانی می کند. اما در این مورد، امکان پذیر این کار را مقداری بیشتر از حد خوب انجام دهد. چای نعناع فلفلی می‌تواند رفلاکس اسید را تشدید کند، چون می‌تواند به اسید اجازه ورود به مری را بدهد. اگر می خواهید سپس از غذا چیزی گرم برای آرام کردن معده خود داشته باشید، به جای آن از چای بابونه یا زنجبیل منفعت گیری کنید.

آب میوه

درست همانند مرکبات و گوجه فرنگی که به گمان زیادً تشکیل اسید شما را تحریک می کنند، آب آنها نیز این کار را انجام می دهد. آب‌ این میوه‌ها همان خواص تشدیدکننده رفلاکس را در شکل کامل خود نگه داری می‌کنند.

گوشت‌های چرب

هر چیزی که چربی بالایی دارد دیر هضم می شود و علتمی شود دستگاه گوارش شما سخت تر کار کند و اسید بیشتری تشکیل کند. این شامل گوشت های چرب همانند دنده، مرغ با پوست یا گوشت گاو است. حذف چربی قابل مشاهده از گوشت قبل از پختن – یا به سادگی انتخاب مرغ بدون پوست، سینه بوقلمون یا فیله – می تواند ناراحتی احتمالی را افت دهد.

پیتزا

پیتزا هر چند خوشمزه است، با سس گوجه‌فرنگی اسیدی، رویه‌های گوشتی چرب و پوسته شور می‌تواند تهدیدی سه‌گانه برای رفلاکس باشد.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری