سلامتی

چند الگوی‌ غذایی سالم برای افزایش طول عمر_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

بر پایه این مطالعه افراد باید بر مصرف زیاد تر غلات کامل، میوه‌ها، سبزیجات، آجیل و حبوبات تمرکز کنند. دکتر «فرانک هو» از نویسندگان این مقاله می‌گوید: مردم طبق معمول از یک روش غذا خوردن خسته خواهد شد و این خبر خوبی است. چرا که علتمی‌شود ما به سراغ الگوهای غذایی متنوعی برویم. حال اگر این الگوها با ترجیحات غذای سالم همراه باشد، می‌تواند نتایج مثبتی برای سلامتی داشته باشد.

فرانک هو که استاد تغذیه در دانشگاه هاروارد است در ادامه می‌افزاید: برای مثال اگر شما از رژیم مدیترانه‌ای پیروی می‌کنید و سپس از چند ماه می‌خواهید برنامه غذایی متغیری را امتحان کنید، می‌توانید به سراغ رژیم غذایی DASH (رویکردهای غذایی برای توقف سختی خون بالا) بروید یا می توانید یک رژیم غذایی نیمه گیاهی را امتحان کنید.

یک مطالعه غذایی طویل زمان

این مطالعه عادات غذایی ۷۵ هزار زن و بیشتر از ۴۴ هزار مرد را مورد بازدید قرار داده و طی ۳۶ سال ادامه داشته است. هیچ یک از مردان و زنان در اغاز مطالعه بیماری قلبی و عروقی نداشتند و تعداد مقداری از آنها سیگار می‌کشیدند. افراد حاضر در این پژوهش پرسشنامه‌های غذا خوردن را هر چهار سال یک بار پر کردند.

فرانک هو در خصوص این پژوهش می‌گوید: این یکی از بزرگترین و طویل‌ترین مطالعات گروهی برای بازدید الگوهای غذایی پیشنهاد‌شده و خطر طویل‌زمان مرگ‌های زودرس و مرگ‌ومیرهای ناشی از بیماری‌های رایج است.

هو و تیمش به شرکت کنندگان امتیاز دادند که تا چه حد از چهار سبک تغذیه سالم که با دستورالعمل های رژیم غذایی جاری ایالات متحده هماهنگ است، پیروی می‌کنند.

او درمورد این رژیم‌های غذایی مناسب او گفت: یکی رژیم مدیترانه‌ای است که بر خوردن میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، آجیل، حبوبات، ماهی و مقدار بسیاری روغن زیتون اصرار دارد. وی در ادامه افزود: این الگوی غذایی علاوه بر خوراکی‌های گیاهی بر چربی های سالم به اختصاصی چربی‌های تک زنجیره‌ایِ غیراشباع اصرار دارد.

رژیم بعدی، رژیم غذایی سالم گیاهی نامیده می‌شود که بر خوردن زیاد تر محصولات گیاهی نیز تمرکز دارد اما برای محصولات حیوانی امتیاز منفی می‌دهد. هو می‌گوید: این رژیم حتی گزینه های نسبتاً سالم همانند ماهی یا برخی از محصولات لبنی را منع می کند. به این علت می‌توانید فکر کنید که گیاه‌خواران به گمان زیادً در سطح بالاتری از این امتیاز رژیم غذایی قرار دارند و افرادی که مقدار بسیاری محصولات حیوانی یا غذاهای با کربوهیدرات زیاد فرآوری شده مصرف می‌کنند، در انتهای جدول امتیازدهی این رژیم می باشند.

این متخصص تغذیه اصرار دارد که افت مصرف گوشت قرمز و این چنین غذاهای فراوری شده به همراه افت مصرف قند و چربی‌های ناسالم به همراه پرهیز از الکل می‌توانند عوامل کلیدی در بهبود سلامت افراد باشند.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

یافته‌ها بر پایه بیماری

به گزارش یورونیوز، بعد از امتیازدهی به الگوی غذایی هر فرد، شرکت کنندگان به پنج گروه تقسیم شدند که در بین آنها از بیشترین تا کمترین مقدار پایبندی به یک یا چند الگوی غذایی مشاهده می‌شود.

«کاتز»، رئیس و بنیانگذار موسسه غیرانتفاعی True Health Initiative که مجموعه‌ای جهانی برای بازدید حالت سلامت و تغذیه به حساب می اید در این خصوص می‌گوید: بیشترین گروه امتیازی در قیاس با کمترین آنها تقریبا ۲۰ درصد کمتر دچار مرگ و میر و یا بیماری‌های رایج که به جان باختن افراد می‌انجامد، شده‌اند.

به عبارت دیگر افرادی که بیشترین پایبندی به این رژیم‌های غذایی سالم را داشته‌اند، ۲۰ درصد کمتر دچار بیماری‌هایی چون دعوا قلبی، بیماری‌های تنفسی، سرطان و امثال آن شده‌اند. هو او گفت این مطالعه این چنین نشان داد که اگر افراد رژیم غذایی خود را در طول زمان بهبود بخشند، خطر مرگ ناشی از برخی بیماری‌های مزمن افت می‌یابد.

این استاد دانشگاه هاروارد در ادامه می‌افزاید: شرکت کنندگانی که سلامت رژیم غذایی خود را ۲۵ درصد بهبود بخشیدند، می توانند خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی را بین ۶ تا ۱۳ درصد و مرگ ناشی از سرطان را بین ۷ تا ۱۸ درصد افت دهند. ضمن این که خطر مرگ ناشی از بیماری‌های عصبی همانند زوال عقل نیز تا ۷ درصد افت می‌یابد.

هو این چنین او گفت: افت مرگ و میر بیماری های تنفسی از این هم زیاد زیاد تر بوده و خطر را بین ۳۵ تا ۴۶ درصد افت داده است.

این مطالعه به گزارش‌های خود شرکت‌کنندگان در رابطه ترجیحات غذایی متکی می بود و به این علت فقط ارتباطی بین عادات غذایی و پیامدهای سلامتی را منعکس کرده است.

هیچ زمان برای اصلاح دیر نیست

هو می‌گوید: هیچ زمان برای اتخاذ الگوهای تغذیه سالم دیر نیست و مزایای پیروی از یک رژیم غذایی سالم می تواند از نظر افت کل مرگ و میرهای زودرس و علل گوناگون مرگ زودرس قابل دقت باشد.

این پژوهش این چنین پیشنهاد می‌کند که مردم باید در هر رژیم غذایی که دارند تلاش کنند برخی اصول رایج سلامتی نظیر مصرف زیاد تر غذاهای گیاهی، افت قولهای خوردن گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده به همراه کمتر کردن شکر و سدیم را مراعات کنند.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]