تکنولوژی

غذا می تواند عامل اضطراب باشد؟_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

نتایج تحقیق تازه دانشگاه کلرادو بولدر آمریکا نشان داده است که رژیم غذایی پرچرب می‌تواند باکتری‌های روده را مختل کند، حرکت را تحول دهد و در نهایت از طریق ربط پیچیده روده و مغز به اضطراب دامن بزند.

محققان این آزمایش را بر روی موش‌ها انجام دادند و دریافتند که نتایج آن فراتر از افزایش وزن است و موش‌هایی که رژیم‌ غذایی پرچرب داشتند در قیاس با گروه کنترل وزن بیشتری اضافه کردند. با این حال، این مطالعه یافته‌های مهمتری را فراتر از افزایش وزن نشان داد؛ گروه رژیم غذایی پرچرب تنوع کمتری را در باکتری‌های روده خود نشان دادند، عاملی که عموماً با سلامت ضعیف‌تر مرتبط است.

تجزیه‌وتحلیل زیاد تر نشان داد، موش‌هایی با رژیم‌ غذایی پرچرب گفتن بالاتری از سه ژن (tph۲، htr۱a، و slc۶a۴) دخیل در تشکیل و سیگنال‌دهی سروتونین داشتند. این ناحیه با استرس و اضطراب همراه است.

همه چربی‌ها زیان اور نیستند. چربی‌های سالم همانند چربی‌های حاضر در ماهی، روغن زیتون، آجیل و دانه‌ها می‌توانند ضد التهاب و برای مغز سودمند باشند. اگر از رژیم‌های پرچرب منفعت گیری می‌کنید، برخی نتایج تحقیقات نشان خواهند داد که چربی‌های خوب می‌توانند برخی از اثرات منفی را افت دهند.

این تحقیق رابطه پیچیده بین رژیم غذایی، سلامت روده و سلامت روان را برجسته می‌کند و غذاهای فست‌فود امکان پذیر تسکین سریع اراعه دهند اما تأثیر طویل‌زمان آنها بر اضطراب و سلامت کلی می تواند قابل دقت باشد.

اتخاذ رژیم غذایی متعادل با چربی‌های سالم و مواد مغذی متنوع برای نگه داری سلامت جسمی و روانی زیاد مهم است.

رژیم‌های غذایی پرچرب، به اختصاصی آنهایی که چربی‌های ناسالم دارند، با بیماری‌های مزمن گوناگون مرتبط می باشند. فراتر از تأثیر بر سلامت روده و اضطراب، این چنین رژیم‌هایی می‌توانند علتالتهاب در سراسر بدن شوند. التهاب مزمن عرصه‌ساز چندین بیماری ازجمله آرتریت، بیماری آلزایمر و برخی سرطان‌ها است.

نتایج تحقیقات مشخص می کند که رژیم‌های غذایی پرچرب می‌تواند کارکرد شناختی را مختل کند. مصرف بیشتر از حد چربی‌های ناسالم می‌تواند انعطاف‌پذیری مغز را افت دهد که برای یادگیری و حافظه الزامی است. این اختلال می‌تواند بر توانمندیهای شناختی تأثیر بگذارد و خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی را افزایش دهد.

علاوه بر این، رژیم‌های غذایی پرچرب می‌تواند بر سلامت کبد تأثیر بگذارد. مصرف مداوم غذاهای پرچرب می‌تواند تبدیل بیماری کبد چرب شود که در آن چربی اضافی در سلول‌های کبد تجمع می‌یابد و به‌طور بالقوه تبدیل التهاب و صدمه کبد می‌شود.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

رژیم‌های غذایی پرچرب بر سطح هورمون‌ها تأثیر می‌گذارد. آنها امکان پذیر حساسیت به انسولین را مختل کنند و تبدیل مقاومت به انسولین شوند.

نتایج تحقیق در مجله Biological Research انتشار شده است.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]