ربط بین مصرف گوشت فرآوری شده با ابتلا به دیابت_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
لیندسی جاکس، محقق این تحقیق اظهار کرد افت مصرف گوشت توسط سازمانهای ملی و بینالمللی برای افت انتشار کردن گازهای گلخانهای پیشنهاد شده است.
او در بیانیه خبری ادینبورگ افزود نتایج تحقیق ما مشخص می کند که این تغییرات در رژیمهای غذایی میتواند مزایای سلامتی قابلتوجهی داشته باشد.
نتایج تخمین زد که افت ۳۰ درصدی در مصرف گوشت قرمز به تنهایی – تقریبا یک چهارم پوند در هفته – میتواند از بیشتر از ۷۳۲هزار مورد دیابت، ۲۹۱هزار و ۵۰۰ مورد بیماری قلبی و ۳۲هزار و ۲۰۰ مورد سرطان روده پیشگیری کند.
محققان دریافتند مردان سفید پوست و افرادی که سالانه ۲۵هزار تا ۵۵هزار دلار درآمد دارند بیشترین سود را از این رژیم غذایی دریافت خواهند کرد.
محققان در این تحقیق از دادههای نظرسنجی بهداشتی دولت ایالاتمتحده برای همانندسازی اثرات سلامتی ناشی از افت مصرف گوشت منفعت گیری کردند.
آنان ریزشبیهسازی خود را بهگفتن اولین موردی توصیف کردند که اثرات افت این مصرف را بر پیامدهای سلامتی متعدد در ایالاتمتحده تخمین زد. این تحقیق تاثییر افتها را از ۵تا ۱۰۰ درصد محاسبه کرد.
محققان خاطرنشان کردند تحقیقات دیگر تاثییر مصرف سطوح بالای گوشتهای فرآوری شده در رژیم غذایی را با بیماریهای مزمن مرتبط دانستند، اما تعداد مقداری از آنها تاثییر آن را بر چندین پیامد سلامتی بازدید کردهاند.
محققان میگویند یافتههای آنان مبنی بر این که با افت گوشت قرمز زیاد تر از افت مصرف گوشتهای فرآوری شده از بیماریها پیشگیری میشود، توضیح آسانی دارد؛ آمریکایی گوشت قرمز بیشتری یعنی مقدار ۴۷ گرم در روز (۱.۶۶ اونس) مصرف میکنند که در روبه رو ۲۹ گرم (۱.۰۲ اونس) مصرف گوشت فرآوری شده روزانه است.
آنان خاطرنشان کردند که تخمینهای آنان باید با احتیاط تفسیر شود، چون اطلاعات کمتری در رابطه تاثییر گوشت قرمز فرآورینشده بر خطر بیماری مزمن وجود دارد.
آنان انها گفتند که در این مورد به تحقیق بیشتری نیاز است.
این یافتهها در نشریه The Lancet Planetary Health انتشار شده است.
دسته بندی مطالب
[ad_2]