چطور پوست سبز گردو را جدا کنیم؟_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
وقتی که گردوی تازه از درخت چیده میشود، یک پوشش سبزرنگ در اطراف خود دارد. تا قبل از رسیدن گردو وجود این پوسته نسبتا ضخیم به گفتن یک عامل محافظتی از گردو در برابر تعداد بسیاری از صدمهها عمل میکند اما سپس از رسیدن گردو و افتادن آن از درخت، دیگر وجود این پوست سبز به سود گردو نخواهد می بود.
اگر این پوست سبز بیشتر از یک هفته سپس از چیده شدن گردو از آن جدا نشود، رنگ مغز گردو به مرور تیره شده، طعم آن اغاز به تلخ شدن میکند و کیفیتش را از دست خواهد داد. بعد اگر خودتان درخت گردو دارید و یا گردوی تازه خریداری کردهاید، حتما تلاش کنید با یکی از راه حلهای زیر عمل به پوست کردن گردو سبز کنید تا گردویتان خراب نشود.
راه حلهای جدا کردن پوست سبز گردو
اگر تعداد گردوهایی که میخواهید پوست آنها را جدا کنید کم است، میتوانید گردوها را زیر کفش خود قرار دهید و آن را روی زمین با سختی مناسبی بغلتانید تا پوست آن به راحتی کنده شود.
میتوانید با منفعت گیری از یک سنگ چند ضربه به گردو بزنید تا پوست سبز آن ترک بردارد و به راحتی جدا شود. این روش هم به علت زمانگیر بودن در صورتی مناسب است که تعداد گردوهایتان کم باشد.
به پشتیبانی یک چاقوی تیز، چندین شیار روی پوست سبز گردو تشکیل کنید؛ سپس آنها را در یک پارچه حولهای یا نخی بپیچید و با حرکت چرخشی پوست گردوها را به راحتی جدا کنید.
یک تخته چوبی روی گردوها قرار داده و آن را همانند وردنه روی آنها حرکت دهید تا پوست سبزشان جدا شود.
گردوها را به زمان ۱ دقیقه در آب جوش قرار دهید؛ در این صورت پوست سبز گردو شل شده و راحتتر جدا میشود.
اگر عجله ندارید، سپس از چیدن گردو از درخت بگذارید دو الی سه روز با همان پوست سبز در هوای آزاد بماند تا پوست آن مقداری خشک شده و راحتتر جدا شود.
برای جدا کردن پوست سبز از گردو دستگاه خاصی وجود دارد که به طور اتوماتیک این کار را انجام میدهد ولی در این روش امکان پذیر در زمان جدا کردن پوست گردو، مقداری از آب پوست سبز به داخل گردو نفوذ کرده و در نتیجه مغز گردو مقداری تیرهتر شود.
دو مسئله برای جدا کردن پوست سبز از گردو
مسئله ۱: زمان جدا کردن پوست سبز، مواظب باشید که به پوست قهوهای آسیبی داخل نشود و نشکند.
مسئله ۲: حتما در زمان برداشت گردو و جدا کردن پوست سبز آن از دستکش منفعت گیری کنید در غیر این صورت این پوست سبز رنگ، دستتان را سیاه میکند و به سختی میتوانید آن را پاک کنید.
سپس از جدا کردن پوست سبز از گردو آن را بشویید تا سیاهی اطراف آن از بین برود. اکنون میتوانید گردو را بشکنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
اگر میخواهید گردو را به زمان طویل نگهداری کنید، ملزوم است حتما سپس از کندن پوست سبز، آن را به روشی که در مقاله “روش خشک کردن گردو تازه” توضیح دادهایم خشک کنید تا مغز گردو خراب نشود.
ما در درکام تصمیم داریم از پاییز ۱۴۰۰ برای نخستین بار محصول گردو را در انواع گوناگون با پوست و بدون پوست حاضر کنیم. این گردوها هم تازه و باکیفیت می باشند و هم به خوبی خشک شدهاند؛ بعد اگر زمان کافی ندارید که خودتان گردو تازه بخرید، پوست سبز آن را جدا کرده و خشک کنید، با خیال راحت برای خرید گردو با پوست و یا مغز گردو درجه یک روی لینک زیر کلیک کنید و گردوی دلخواه خود را خواست دهید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]