کسب وکار

تامین مواد اولیه و بیمه قالیباف، ۲ چالش پیش روی فرش دستباف_صبح سریع


به گزارش صبح سریع

عبدالله بهرامی, مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف در او مباحثه با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مشکلات صنعت فرش او گفت:متأسفانه از طراحان ایرانی حمایتنمی شود و این نوشته علتشده است که اکثر طراحان در حال رفتن به ترکیه می باشند.

 وی با اشاره به این که وقتی بزرگترین صادر کننده پشم و ابریشم جهان بودیم او گفت: امروز به واردات آن روی آورده‌ایم، به نحوی که سالانه چندین تن ابریشم داخل می‌کنیم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف فرمود: ایران در او گفت و گو تشکیل پشم بزرگترین تشکیل کننده پشم در جهان می بود,‌اما با دقت به این که فرآوری نداریم,‌سالیانه نزدیک به ۶۵ میلیون تن پشم داخل می کنیم. اگر فردی در این حوزه دقت کافی داشت بدون شک صنعت نساجی دچار تحول عظیمی می شد.

بهرامی با گفتن این که در این حرفه حداقل ۲میلیون بافنده وجود داشت او گفت: نزدیک به ۶میلیون نفر از این محل ارتزاق می کردند.عدم اندوخته گذاری در قسمت فرآوری پشم در کنار دیگر مسائل وجود داررد. در او گفت و گو مواد اولیه نیز مشکل داریم.اگر روی فراوری پشم داخلی اندوخته‌گذاری انجام گیرد نیازی به واردات مواد اولیه فرش نداریم.

مدیرعامل اتحادیه فرش دستباف بر لزوم حمایتقالیبافان و بافندگان فرش اصرار کرد و او گفت: درآمد حاصل از فرش دستباف برای قالیبافان  اهمیت بسیاری دارد چون در سبد معیشت و افت هزینه‌های زندگی، امنیت اجتماعی و امنیت شغلی آنها اثرگذار است.

به حرف های مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف، علاوه بر تحریم های بیرونی، تحریم های داخلی از جمله مصوبه ضمانت ارزی بانک مرکزی و عدم حمایتاز قالیبافان و صادرکنندگان علتشد تا تشکیل فرش دستباف به یک سوم و صادرات آن به شدت افت یابد در حالی که هنر صنعت فرش دستباف علاوه بر ارزآوری برای سرزمین، اشتغالزایی و درآمدزایی برای قالیبافان به جستوجو دارد.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری



منبع