سلامتی

این مواد غذایی از ابراز سکته جلوگیری می‌کنند_صبح سریع


به گزارش صبح سریع

پایین آوردن سختی خون بهترین راه برای محافظت از بدن در برابر سکته است.

این چنین پیروی کردن از این موارد در رژیم غذایی و منفعت گیری از این غذا ها می تواند تا ۲۷ درصد خطر ابتلا به سکته را افت دهد که در این تکه این مواد غذایی را به شما معارفه می کنیم.

ماهی سالمون

خوردن غذاهای غیر سرخ کردنی به اندازه دو بار در هفته خطر ابتلا به سکته را افت می دهد که یکی از بهترین آن ها ماهی سالمون است که اسید چرب امگا ۳ دارد و علتکاهش التهاب رگ ها می شود، جریان خون را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به لخته خون را هم افت خواهد داد.

اوتمیل (جودوسر)

برای جلوگیری از سکته باید کلسترول بد را افت دهید. می توانید مقداری جودوسر را بپزید و آن را منفعت گیری کنید که علتکاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته می شود، چون سطح کلسترول را پایین می آورد.

لوبیای سیاه

لوبیای سیاه به علت فیبر بالایی که دارد، یکی از سالم ترین مواد غذایی است. شما می توانید لوبیای سیاه را در رژیم غذایی خود جای دهید و از خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و سکته بکاهید. لوبیای سیاه این چنین منبع خوبی از پروتئین سالم است.

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین یکی از بهترین مواد غذایی است که می توانید برای شام منفعت گیری کنید. مصرف ۱۵۰ گرم سیب زمینی شیرین ۱۰۰ درصد نیاز به ویتامین آ و ویتامین سی را تامین می کند و علتافزایش قوت چشم و سیستم ایمنی، سلامت پوست و سیستم عصبی می شود. این چنین حاوی آنتی اکسیدان است که رگ های خونی را نیز پاکسازی می کند و در نتیجه می تواند عامل جلوگیری کننده برای سکته باشد.

بلوبری

آنتی اکسیدان ها به رگ های خونی پشتیبانی می کنند که جریان خون را قوی تر کنند و التهابات را افت دهند. به این علت هیچ جای شگفتی نیست که ماده خوراکی همانند بلوبری که حاوی مقدار بسیاری آنتی اکسیدان است، بتواند خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته را افت دهد. توت فرنگی و تمشک سیاه هم همین خاصیت را دارد.

اسفناج

اسفناج سرشار از منیزیم، این چنین ویتامین ب و فولیک اسید است. رژیم غذایی حاوی فولیک اسید خطر ابتلا به سکته بر تاثییر سختی خون بالا را افت می دهد. کافی است نصف فنجان اسفناج پخته شده را زمان صبح منفعت گیری کنید.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

بادام

مصرف ۳۰ گرم بادام در هفته پروتئین، فیبر و چربی غیر اشباع را به بدن شما می رساند، سوخت و ساز را بهبود می بخشد، سطح کلسترول بد را پایین می آورد و منبع خوبی از ویتامین e است که رگ های خونی را تمیز کرده و از سکته جلوگیری می کند.

اسفرزه یا همان پوسته پسیلیوم

اسفرزه یک نوع فیبر است که از گیاه به دست می آید و پوسته آن را به طور پودر یا کپسول می فروشند که یک مکمل رژیمی زیاد عالی محسوب می شود و سطح کلسترول بد را پایین می آورد، اسید حاضر در معده را متعادل می کند، التهابات را می کاهد و خطر سکته را افت می دهد.

سیر

سیر حاوی مولکول هایی است که عامل جلوگیری کننده از لخته شدن خون می باشند و خطر ابتلا به سکته را افت می دهند. سیر خام یک ماده تاثیرگذار و سرشار از خاصیت است و از سکته جلوگیری می کند.

شکلات تلخ

شیر شکلات سرشار از چربی و شکر است اما مقدار زیاد کاکائو در شکلات تلخ می تواند یک عامل زیاد مؤثر برای جلوگیری از سکته باشد که راز پیروزی این ماده فلاونوئید است. شما با مصرف شکلات تلخ در طول هفته می توانید خطر ابتلا به سکته را تا حد بسیاری افت دهید. یقیناً باید مواظب باشید که زیاده روی نکنید، در غیر این صورت تاثییر مثبت آن از بین می رود.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری