با شیر خراب شده چه کنیم؟_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
اما اگر تمایلی برای دور ریختن شیر فاسد ندارید، میتوانید از آن در موارد زیر منفعت گیری کنید.
۱- تهیه پنیر خانگی با شیر خراب شده!
شیر خراب شده را میتوان به جای دور ریختن برای تهیه پنیر خانگی منفعت گیری کنید، این کار علاوه بر جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی، به شما این امکان را میدهد تا پنیر خانگی تازه و خوشمزه، بدون مواد نگهدارنده و با کمترین هزینه تهیه کنید.
برای تهیه پنیر با شیر فاسد کافی است شیر را درون قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید. مقداری زمان بدهید تا شیر گرم و لخته شود.
هنگامی شیر گرم شد، به آرامی سرکه سفید یا آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شیر بریده بریده شود.
با افزودن اسید، شیر اغاز به لخته شدن میکند. هم زدن را ادامه دهید تا لختهها کاملا از مایع جدا شوند.
لختههای پنیر را با منفعت گیری از کفگیر چوبی یا ملاقه تمیزی از آب پنیر جدا کنید و در یک پارچه نخی تمیز یا آبکش قرار دهید.
پارچه را با پنیر داخل آن جمع کنید و روی آن یک جسم سنگین قرار دهید تا آب پنیر اضافی خارج شود.
سپس از گذشت نزدیک به ۳۰ دقیقه، پنیر را از پارچه خارج کرده و به مقدار دلخواه نمک به آن اضافه کنید.
پنیر آماده شده را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. به همین راحتی میتوانید پنیر خانگی خوشمزه و سالمی را با منفعت گیری از شیر خراب شده تهیه کنید.
برخی بر این باورند که با شیر فاسد میتوانند نان یا کیک تهیه کنند. برای تهیه این نوع نانها میتوانید منفعت گیری کنید. شیر ترش به محصولات پخته شده طعم و بافت بهتری میدهد.
۲- تهیه ماسک صورت با شیر خراب شده!
دلنشین است بدانید که برخی بر این باورند شیر ترش شده خواص آبرسانی دارد و میتواند جهت روشنکنندگی پوست شود. شما میتوانید از شیر فاسد شده به گفتن یک ماسک صورت طبیعی منفعت گیری کنید.
برای بالاتر رفتن خواص و مزایا ماسک میتوانید شیر را با دیگر مواد همانند عسل، زردچوبه، آلوورا و تخم مرغ ترکیب کنید.
این مقاله فقط جهت خبر رسانی است و به یاد داشته باشید که سلامتی شما با اهمیت ترین چیز است. به طور کلی منفعت گیری از مواد غذایی فاسد شده میتواند عواقب جبرانناپذیری برای سلامتی شما داشته باشد.
شیر فاسد شده پر از باکتریها و میکروبهای مضری است که میتوانند علتمسمومیت غذایی شوند. حتی با پختن، تعداد بسیاری از این باکتریها از بین نمیروال و میتوانند علتبیماریهایی همانند سالمونلا و لیستریا شوند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]