تکنولوژی

خواست دانشمندان برای ممنوعیت سریع جوشاندن خرچنگ‌های زنده/ آنها درد را دقیقاً همانند انسان‌ها پردازش می‌کنند_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

وبگاه دِیلی‌مِیل در گزارشی آورده است: این تصوری رایج است که خرچنگ‌ها و لابسترها (شاه‌میگوها) هنگامی که برای پخته‌شدن داخل آب جوش فرو برده خواهد شد، جیغ می‌کشند؛ حتی اگر این، افسانه باشد به حرف های دانشمندان باز هم دلایل کافی برای خودداری از به‌کار بستن این شیوه آشپزی کلاسیک وجود دارد.

جانورشناسان دانشگاه گوتنبرگ در سوئد خواستار ممنوعیت سریع جوشاندن خرچنگ‌های زنده بعد از کشفی پیشگامانه شدند.

آن‌ها ثابت کردند خرچنگ‌ها همانند هر حیوان فرد دیگر واقعاً درد را حس می‌کنند؛ یعنی جوشانده‌شدن به گمان زیادً مرگ زیاد دردناکی برای آن‌ها به‌شمار می‌رود.

اِلفتریوس کاسیوراس (Eleftherios Kasiouras)، دانشجوی مقطع دکتری در دانشگاه گوتنبرگ او گفت: معتقدیم جوشاندن سخت‌پوستان زنده باید ممنوع شود و هنگامی که سخت‌پوستان شکار خواهد شد باید از راه حلهای دیگر همانند بی‌حسی برقی منفعت گیری کرد.

پژوهشگران از اسکن مغز منفعت گیری کردند تا ببینند سیستم عصبی خرچنگ‌ها هنگامی در معرض محرک‌های دردناک قرار می‌گیرند چه واکنشی نشان خواهند داد.

یافته‌های آن‌ها نشان داد خرچنگ‌ها درد را دقیقاً همانند انسان‌ها پردازش می‌کنند.

171531840

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

پژوهشگران تعدادی خرچنگ‌ سبز اروپایی را بی‌حس کردند و الکترودهایی را به توده‌ای از یاخته‌های عصبی به نام گانگلیون که سیستم عصبی مرکزی آن‌ها را راه اندازی می‌دهد، متصل کردند.

سپس خرچنگ‌ها را با منفعت گیری از محلول‌های اسید استیک و آزمایش‌های تخصصی تحت تحریک شیمیایی یا فیزیکی دردناک قرار دادند.

آن‌ها دریافتند داخل کردن صدمه یا سختی به پنجه‌ها، شاخک‌ها و پاهای خرچنگ علتافزایش فعالیت الکتریکی در گانگلیون‌های مرتبط می‌شود.

کاسیوراس او گفت: یافته‌های ما نشان داد هنگامی یک محرک دردناک روی بافت‌های خرچنگ‌ها اِعمال می‌شود، آن محرک به مغز منتقل می‌شود. این جواب‌ها طویل و شدید می بود.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]