تکنولوژی

موز می‌تواند سختی خون را افت دهد_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

سختی خون بالا یکی از شایع‌ترین مشکلات سلامت در جهان است که بیشتر از ۳۰ درصد بزرگسالان را دچار کرده و عامل مهم بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، نارسایی کلیه و زوال عقل به حساب می اید.

دکتر «آنیتا لیتون»، استاد ریاضیات کاربردی و زیست‌شناسی در دانشگاه واترلو، می‌گوید:

«به‌طور معمول به افراد مبتلا به سختی خون بالا پیشنهاد می‌شود نمک کمتری مصرف کنند؛ اما یافته‌های ما مشخص می کند که افزودن غذاهای سرشار از پتاسیم همانند موز و  بروکلی ، تأثیر قابل دقت‌تری در تنظیم سختی خون دارد.»

در این تحقیق، پژوهشگران با منفعت گیری از یک مدل ریاضی پیشرفته،  نسبت پتاسیم به سدیم  در بدن را بازدید کرده و دریافتند که این نسبت در تنظیم فشا‌ر خو‌ن نقش مهمی دارد. این چنین نتایج تحقیق آنها مشخص می کند که  مردان  زیاد تر از زنان در معرض فشا‌ر خو‌ن بالا می باشند، اما در عوض افزایش مصرف پتاسیم می‌تواند تأثیر بیشتری بر سلامت قلب آن‌ها داشته باشد.

علت مهم افزایش سختی خون در دنیای امروزی

این مطالعه این چنین به تفاوت رژیم‌های غذایی در قبل و حال اشاره دارد. به حرف های‌ پژوهشگران، انسان‌های اولیه که رژیم غذایی غنی از  میوه  و  سبزیجات  داشتند، پتاسیم بیشتری مصرف می‌کردند و سدیم کمتری دریافت می‌کردند. اما در دنیای امروزی و به‌اختصاصی در جوامع صنعتی، سدیم بیشتر از حد و پتاسیم زیاد مقداری مصرف می‌شود که می‌تواند علت مهم افزایش سختی خون در این جوامع باشد.

این پژوهش یک بار دیگر اهمیت مصرف مواد غذایی طبیعی همانند میوه‌ها و سبزیجات را یادآور می‌شود و پافشاری دارد که راهکار مقابله با سختی خون بالا، تنها در محدود کردن نمک خلاصه نمی‌شود، بلکه باید به اعتدال مواد معدنی در رژیم غذایی نیز دقت داشت.

دسته بندی مطالب

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]