تکنولوژی

آیا راز افت وزن در زبان نهفته است؟_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

این گیرنده‌ها تعداد بسیاری از مواد شیمیایی گوناگون دارای طعم شیرین را تشخیص خواهند داد و برخلاف گیرنده‌های طعم‌های دیگر همانند ترش یا تلخ، به‌طوری تکامل اشکار کرده‌اند که حساسیت بسیاری نداشته باشند. این ویژگی به نوبه خود بر تمرکز روی غذاهای شیرین به‌گفتن منبع انرژی و تحریک ولع به آن‌ها نقش دارد.

متخصصان اخیرا اظهار کردند که شناخت بهتر این گیرنده طعم شیرین می‌تواند به کشف راه حلهایی برای تنظیم آن و به گمان زیاد تحول میل به مصرف شکر پشتیبانی کند.

دکتر «جوئن ژانگ»، پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه کلمبیا و موسسه پزشکی هوارد هیوز در بیانیه‌ای او گفت: نقش مهم‌ را که شکر در چاقی ایفا می‌کند نمی‌توان نادیده گرفت. شیرین‌کننده‌های مصنوعی‌ که امروزه برای جایگزینی شکر منفعت گیری می‌کنیم، در واقع تحول معناداری در میل ما به شکر تشکیل نمی‌کنند. اکنون که می‌دانیم این گیرنده چه شکلی دارد، احتمالا بتوانیم چیز بهتری طراحی کنیم.

ژانگ یکی از نویسندگان مهم این یافته‌ها می بود که در نشریه «سلول» (Cell) انتشار شده‌ است.

ژانگ و نویسندگان همکارش سه سال کار کردند تا به این نقطه عطف پژوهشی رسیدند. آن‌ها برای تحلیل گیرنده از روشی موسوم به میکروسکوپ الکترونی کرایو (cryo-electron microscopy) منفعت گیری کردند که پرتوهایی از الکترون‌ها ساطع می‌شود تا بتوان از ساختار سه‌بعدی زبان و گیرنده طعم شیرین تصویربرداری کرد.

این گیرنده که از دو نیمه مهم راه اندازی شده است، بخشی را شامل می‌شود که همانند گیاه ونوس مگس‌خوار است. شناخت ساختار این قسمت که به آن کیسه اتصال حرف های می‌شود، می‌تواند به فهمیدن بهتر این که چرا برخی افراد به شیرینی زیاد حساس‌اند نیز پشتیبانی کند.

به گزارش ایندیپندنت، دکتر «آنتونی فیتزپاتریک»، یکی از نویسندگان این مطالعه و محقق ارشد در موسسه زاکرمن دانشگاه کلمبیا، او گفت: تعریف زیاد دقیق کیسه اتصال این گیرنده برای فهمیدن کارکرد آن مطلقا حیاتی است.

او افزود: با شناخت شکل دقیق این گیرنده، می‌توانیم بفهمیم چرا شیرین‌کننده‌ها به آن متصل خواهد شد و چطور می‌توان مولکول‌هایی بهتر ساخت یا یافت که این گیرنده را فعال یا عملکردش را تنظیم کنند.

اگرچه گیرنده طعم شیرین در دهان یافت می‌شود، در سراسر بدن نیز وجود دارد. به این علت، این نقشه‌ها می‌توانند به پژوهش‌ها زیاد تر در عرصه سوخت‌وساز بدن پشتیبانی کنند. این پژوهش می‌تواند در مقابله با چاقی زیاد سودمند باشد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

این مشکل زیاد بزرگی در آمریکا است، جایی که از هر پنج کودک یک نفر و از هر پنج بزرگسال دو نفر دچار چاقی‌ می باشند. علاوه بر این، مصرف بیشتر از اندازه شکر با افزایش چربی‌های ذخیره‌شده در اطراف قلب و ناحیه شکم مرتبط است که برای سلامتی خطرناک است.

«اندرو چانگ»، یکی از نویسندگان این مطالعه و کارشناس فنی تحقیق در آزمایشگاه فیتزپاتریک، او گفت: ما تلاش می‌کنیم در شناخت علمی پیشرفت کنیم تا بتوانیم به مردم پشتیبانی کنیم.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]