سلامتی

۵ سبزی پرخاصیت برای افت کلسترول سپس از ۵۰ سالگی_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

برای افراد بالای ۵۰ سال، انتخاب‌های غذایی می‌توانند تأثیری دیدنی در سلامت عمومی داشته باشند. اگرچه داروها در کنترل کلسترول مؤثرند، اما راهکارهای طبیعی، همانند افزودن برگ‌سبزی‌های مناسب به قولهای غذایی روزانه نیز می‌توانند در افت کلسترول LDL («بد») و ترقی سلامت قلب نقش مهمی داشته باشند.

در اینجا با پنج نوع سبزی پرخاصیت آشنا می‌شوید که به افت کلسترول و حمایتاز سلامت قلب پشتیبانی می‌کنند:

۱. کلم‌پیچ (کِیل): نیروگاه آنتی‌اکسیدانی

کلم پیچ زیاد تر به‌گفتن یک اَبَرغذا شناخته می‌شود و این شهرت بی‌علت نیست. این سبزی سرشار از فیبر، ویتامین K و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است. کِیل با اتصال به اسیدهای صفراوی در دستگاه گوارش، به افت تدریجی کلسترول پشتیبانی می‌کند. این چنین مقدار بسیاری لوتئین دارد؛ ماده‌ای که امکان پذیر از چسبیدن کلسترول به دیواره شریان‌ها جلوگیری کند.

چطور مصرف شود؟ کِیل خردشده را به سوپ یا اسموتی اضافه کنید، یا با سیر و روغن زیتون تفت دهید تا یک خوراک جانبی سالم برای قلب آماده شود.

۲. اسفناج: تحکیم‌کننده‌ی مغذی و همه‌کاره

اسفناج منبع عالی لوتئین، فولات و فیبر است موادی که همه انها برای سلامت قلب مفیدند. پژوهش‌ها نشان خواهند داد که مصرف منظم اسفناج می‌تواند به افت اکسیداسیون کلسترول پشتیبانی کند، فرایندی که نقش کلیدی در راه اندازی پلاک‌های شریانی دارد.

چطور مصرف شود؟ از آن به‌گفتن پایه سالاد منفعت گیری کنید، به اُملت‌ها اضافه‌اش کنید، یا در اسموتی سبز بریزید تا خاصیت افت‌دهنده‌ی کلسترول آن را دریافت کنید

۳. برگ چغندر (سوئیس چارد): همراهِ فشارخون سالم

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

برگ‌چغندر سرشار از منیزیم و پتاسیم است؛ دو ماده معدنی که از سختی خون سالم حمایتمی‌کنند و به تنظیم کلسترول پشتیبانی می‌نمایند. ساقه‌های رنگارنگ و برگ‌های پهن آن این چنین فیبر بالایی دارند که به دفع کلسترول اضافی از بدن پشتیبانی می‌کند.

چطور مصرف شود؟ با پیاز و روغن زیتون تفت دهید، یا به سوپ‌ها و کاسه‌های غله‌ای اضافه‌اش کنید تا رنگ و خاصیتی سالم به غذایتان ببخشید.

۴. آروگولا (روکولا): سبزی تندِ سم‌زدا

آروگولا هرچند جثه کوچکی دارد، اما قیمت غذایی بالایی دارد. این سبزی غنی از گلوکوزینولات‌ها است؛ ترکیباتی که امکان پذیر به سم‌زدایی بدن و تحکیم کارکرد کبد پشتیبانی کنند و کبد، عضو مهم در فرآوری کلسترول است.

چطور مصرف شود؟ آن را به سالادها بیفزایید، داخل ساندویچ‌ها بگذارید، یا برای شروعی سالم، صبح‌ها روی تُست آووکادو بریزید.

۵. کالارد گرینز (برگ کلم جنوبی): راز سلامت در آشپزی سنتی جنوب

برگ کلم جنوبی که سال‌ها است در آشپزی سنتی جنوب ایالات متحده منفعت گیری می‌شود، یکی از سبزیجات محبوب برای افت کلسترول است. این سبزی سرشار از فیبر محلول است که به حذف کلسترول از جریان خون پشتیبانی می‌کند و این چنین حاوی فیتواسترول‌هایی‌ست که به‌طور طبیعی جذب کلسترول در بدن را مهار می‌کنند.

چطور مصرف شود؟ برگ‌ها را بخارپز کرده و مقداری چاشنی بزنید، یا آن‌ها را به‌گفتن لایه‌ای سالم و کم‌کربوهیدرات برای پیچیدن دور پروتئین‌های بدون چربی منفعت گیری کنید.

جمع‌بندی

گنجاندن این سبزیجات در قولهای غذایی روزانه، به اصلاح کامل رژیم غذایی نیاز ندارد- فقط کافی‌ است چند جایگزینی هوشمندانه انجام دهید. با ترکیب این سبزی‌ها با عادت‌های دیگر سالم همانند فعالیت بدنی منظم، نوشیدن آب کافی و محدود کردن غذاهای فراوری‌شده، می‌توانید برنامه‌ای برای سلامتی قلب و بدن خود بسازید.

رسیدن به ۵۰ سالگی یک نقطه عطف مهم است. اجازه دهید این مرحله، فرصتی برای برتری‌دادن به سلامت قلب و بدن‌تان باشد. از همین امروز با سبزیجات اغاز کنید، تأثیرشان شگفت‌انگیز خواهد می بود.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]