سلامتی

هنگامی پلو شما را مسموم می‌کند_صبح سریع


به گزارش صبح سریع

مسمومیت غذایی ناشی از خوردن برنج پخته‌شده و مانده در دمای اتاق (Fried Rice Syndrome) به رشد باکتری به نام «باسیلوس سرئوس» مربوط می‌شود. مسمومیت ناشی از این باکتری می‌تواند به علت خوردن سبزی‌های یا گوشت پخته‌شده و مانده هم رخ دهد.

با اهمیت ترین نشانه‌ای که در این مسمومیت رخ می‌دهد، اسهال و استفراغ است و خوشبختانه این نشانگان در زیاد تر موارد مرگبار نیست.

دقت داشته باشید که اگر برنج یا پاستای پخته‌شده را بیشتر از ۲ ساعت در دمای اتاق رها کنید، باکتری آلوده‌کننده غذا به طور «اسپور» یا «هاگ» درمی‌آید که شکل مقاوم آن است و اگر حرارت دادن مجدد به درست انجام نشود، باکتری از بین نمی‌رود و مجدد رشد می‌کند.

برای پیشگیری از این مسمومیت به این پیشنهاد‌ها عمل کنید:

  • پیش و بعد از پختن غذا دست‌هایتان را بشویید.
  • برنج یا پاستای پخته‌شده را بیشتر از ۲ ساعت در دمای اتاق بیرون از یخچال نگذارید.
  • اگر می‌خواهید بقیه برنج یا پاستای پخته‌شده را در وعده سپس مصرف کنید، آن را در کمتر از یک ساعت بعد از پخته شدن در یک ظرف دربسته و کیپ در یخچال بگذارید تا به شدت خنک شود. می‌توانید تا حداکثر ۲ روز این غذای پخته‌شده را در یخچال نگهدارید.
  • تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.
  • در وعده بعدی مصرف برنج یا پاستای گذاشته‌شده در یخچال را مجدد با افزودن اندکی آب و پوشاندن سر ظرف با حرارت متوسط تا بالای اجاق داغ کنید (دمای داخلی غذا باید به ۷۴ درجه سانتی‌گراد برسد).
  • بیشتر از یک بار برنج یا پاستا را مجدد داغ نکنید و باقیمانده غذا را دور بریزید.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری