چرا نمک دریا نخوریم؟_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
عبدالعظیم بهفر با گفتن این که نمکهایی که تحت گفتن نمک دریاچه یا نمک دریا در عطاریها اراعه خواهد شد، طبق معمولً تصفیهنشدهاند و در تعداد بسیاری موارد حاوی فلزات سنگینی همچون سرب، آرسنیک و کادمیوم می باشند که مصرف آنها میتواند تبدیل ابراز سرطان یا مسمومیت شود، اظهار کرد: بازدیدهای سازمان غذا و دارو نشان داده که همه نمکهای رنگی، سنتی و فاقد فرآیندهای بهداشتی تصفیه، ناسالم و برای مصرف انسانی نامناسباند، حتی اگر بستهبندی حرفهای داشته باشند.
وی پافشاری کرد: تعداد بسیاری از این نمکها با ادعاهای اغراقآمیز درخصوص طبیعی بودن، ارگانیک بودن یا داشتن خواص درمانی تبلیغ خواهد شد، اما هیچکدام از این ادعاها مبنای علمی و بهداشتی ندارد و باید با احتیاط بالا با این چنین محصولات برخورد کرد.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو پیشنهاد کرد: حتی اگر روی بستهبندی این نوع محصولات کد اصالت درج شده باشد، امکان تقلب وجود دارد. بهترین راه برای مطمعن از اصالت، استعلام کد از طریق سامانه یا اپلیکیشن تیتک به نشانی www.ttac.ir است. در صورت عدم ثبت یا نمایش مطلب نامعتبر، باید از مصرف خودداری شود.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو پافشاری کرد: تنها نمک مجاز برای مصرف، نمک یددار تصفیهشده دارای مجوز بهداشتی معتبر است و خرید نمکهای سنتی از منبع های غیررسمی پیشنهاد نمیشود.
دسته بندی مطالب
[ad_2]