۶ خوراکی و نوشیدنی خنک برای روزهای داغ_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
راهکارهای طب سنتی ایرانی برای افت عطش و تشنگی عبارت است از:
۱. منفعت گیری از شربت سکنجبین و خاکشیر
یکی از معروفترین و پرکاربردترین ترکیبات طب سنتی برای از بین بردن عطش، شربت سکنجبین است. سکنجبین مخلوط سرکه و عسل یا شکر است که خاصیت خنککنندگی دارد. ترکیب این شربت با خاکشیر، که خود خاصیت جذب رطوبت و خنککنندگی دارد، علتکاهش سریع عطش میشود. خاکشیر را در آب سرد یا همراه با شربت سکنجبین مصرف کنید تا عطش به شدت افت یابد.
۲. خوردن میوههای آبدار و خنک
در طب سنتی ایرانی، مصرف میوههای خنک همانند هندوانه، خیار، طالبی و انار پیشنهاد میشود. این میوهها علاوه بر تامین آب بدن، طبع سرد دارند و به افت حرارت داخلی بدن پشتیبانی میکنند. این چنین، آب این میوهها به جای آب ساده، بهتر جذب بدن شده و عطش را تسکین میدهد.
۳. دمنوشهای گیاهی خنککننده
گیاهانی همانند بادرنجبویه، گل گاوزبان، اسطوخودوس و کاسنی از گیاهان پرکاربرد طب سنتی برای از بین بردن عطش می باشند. دمنوش این گیاهان را میتوان به طور سرد یا ولرم مصرف کرد. این نوشیدنیها طبع سرد دارند و علاوه بر از بین بردن عطش، آرامقسمت و ضد التهاب نیز محسوب خواهد شد.
۴. پرهیز از غذاهای گرم و خشک
طب سنتی ایرانی پیشنهاد میکند در شرایطی که عطش زیاد است، از خوردن غذاهای پرادویه، سرخشده، یا زیاد گرم و خشک پرهیز کنید. این خوراکیها طبع گرمی دارند و میتوانند عطش را تشدید کنند.
۵. مراعات نظم در خواب و استراحت کافی
کمخوابی و خستگی زیاد نیز علتافزایش عطش میشود. طب سنتی ایرانی بر اهمیت خواب منظم و کافی اصرار دارد. خواب خوب به اعتدال مزاج پشتیبانی کرده و عطش را افت میدهد.
۶. آب زرشک و آب لیمو طبیعی
آب زرشک و آب لیمو تازه، به علت خاصیت ضد التهابی و خنککنندگی، میتوانند عطش را افت دهند. مصرف این نوشیدنیها به طور رقیق شده پیشنهاد میشود.
با این راه حلهای ساده و طبیعی، عطش خود را کنترل کنید و از راهکارهای طب سنتی ایرانی منفعت ببرید تا هم سالم بمانید و هم از طعم و مزههای طبیعی لذت ببرید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]