افزایش طول عمر با مصرف روزانه ۲ فنجان از این نوشیدنی_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
به نقل از هلث دی نیوز، نویسنده ارشد «فنگ فنگ ژانگ»، از دانشگاه تافتس، در یک بیانیه خبری او گفت: «قهوه یکی از پرمصرفترین نوشیدنیها در جهان است و با دقت به این که تقریباً نیمی از بزرگسالان حداقل یک فنجان در روز مینوشند، برای ما مهم است که بدانیم این نوشیدنی چه تأثیری بر سلامتی دارد.»
محققان دادههای بیشتر از ۴۶۰۰۰ بزرگسال آمریکایی را که بین سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۸ در نظرسنجیهای ملی سلامت شرکت کرده بودند، بازدید کردند. آنها نوع قهوهای را که افراد مینوشیدند- کافئیندار یا بدون کافئین- و مقدار شکر و چربی اشباعشدهای که به آن اضافه میکردند، تجزیه و تحلیل کردند.
آنها این دادهها را با مرگ و میر ناشی از هر علتی و این چنین بیماریهای قلبی و سرطان قیاس کردند.
نتایج؟
• نوشیدن حداقل یک فنجان قهوه کافئیندار در روز با ۱۶٪ افت خطر مرگ زودرس به هر دلیلی مرتبط می بود.
• نوشیدن دو تا سه فنجان در روز با ۱۷٪ افت خطر مرتبط می بود.
• هیچ ربط روشنی بین قهوه و مرگ ناشی از سرطان یافت نشد.
محققان انها گفتند افرادی که قهوه سیاه یا قهوه اضافه شده با مقادیر کم شکر افزوده و چربی اشباع شده مینوشیدند، بیشترین سود را میبردند.
در این مطالعه، قند کم به گفتن نزدیک به نصف قاشق چایخوری در هر فنجان تعریف شد. در همین حال، چربی کم به گفتن نزدیک به ۱ گرم در هر فنجان تعریف شد – معادل ۵ قاشق غذاخوری شیر ۲٪ یا ۱ قاشق غذاخوری خامه کم چرب.
ژانگ افزود: «مطالعات مقداری بازدید کردهاند که چطور افزودنیهای قهوه میتوانند بر ربط بین مصرف قهوه و خطر مرگ و میر تأثیر بگذارند و مطالعه ما از اولین مطالعاتی است که مقدار شیرینکننده و چربی اشباع شده اضافه شده را تعیین میکند.»
این مطالعه بر پایه دادههای غذایی گزارش شده توسط خود افراد انجام شده است که امکان پذیر کاملاً دقیق نباشد. این چنین اشکار شد که افراد کمتری قهوه بدون کافئین مینوشند، که امکان پذیر توضیح دهد که چرا هیچ ربط قوی بین قهوه بدون کافئین و مرگ زودرس یافت نشد.
با این حال، یافتهها از این ایده حمایتمیکنند که قهوه میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد – فقط مواظب مقدار شکر و خامهای که اضافه میکنید باشید!
دسته بندی مطالب
[ad_2]