خوردن غذاهای فوق فرآوری شده افت وزن را دشوارتر میکند_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
این مطالعه که در تاریخ چهارم اوت در مجله Nature Medicine انتشار شد، عدم تمرکز بر تاثییر غذاهای فوق فرآوری شده را در پیشنهادهای ملی رژیم غذایی در بریتانیا و دیگر کشورها، مشخص می کند.
به نقل از نیچر، غذاهای فوق فرآوری شده محصولاتی می باشند که با ترکیب عصارههای غذایی با افزودنیها و مواد اولیه صنعتی تشکیل شدهاند. در نتیجه، اقلام غذایی ارزان، سودآور و به طور گسترده در دسترس تشکیل میشود.
به خوبی ثابت شده است که محتوای بالای نمک و قند تعداد بسیاری از غذاهای فوق فرآوری شده، این محصولات را ناسالم میکند، اما برخی تحقیقات نشان دادهاند که نحوه فرآوری آنها نیز میتواند نقش داشته باشد.
ساموئل دیکن، محقق چاقی و حرکت در دانشگاه کالج لندن و نویسنده مهم این مقاله، میگوید انگیزه پشت این مطالعه، پرداختن به شکاف حاضر در پیشنهادهای غذایی ملی و انجام این کار در محیط روزمره شرکتکنندگان بوده است. این طویلترین آزمایش رژیم غذایی مواد فوق فرآوری شده تا به امروز خواهد می بود. این اولین آزمایشی است که این کار را در دنیای واقعی انجام میدهد تا همه تاثیرات رفتاری مرتبط با زندگی روزمره بازدید شود.
در بریتانیا، بیشتر از نیمی از انرژی حاضر در رژیم غذایی یک فرد معمولی از غذاهای فوق فرآوری شده تامین میشود، و رقم های شبیهی در دیگر نقاط اروپا و ایالات متحده یافت میشود.
در دسترس بودن گستردهتر غذاهای فوق فرآوری شده مقرون به صرفه نسبت به جانشینهای کمتر فرآوری شده میتواند تاثییر نامتناسبی بر افراد مناطق کمدرآمد داشته باشد. دیکن میگوید: مسائل مربوط به رژیم غذایی و چاقی مرتبط مواد غذایی تا حد بسیاری به نابرابریهای اجتماعی-اقتصادی مربوط میشود. او میافزاید که افراد امکان پذیر رژیمهای غذایی ناسالمی داشته باشند، نه به این علت که تلاش نمیکنند سالم غذا بخورند، بلکه به این علت که محیط غذایی ما طوری طراحی شده که ما را به ناکامی وامیدارد.
این مطالعه تاثییر مواد غذایی فوق فرآوری شده را بر ۵۵ فرد بزرگسال که رژیم غذایی مبتنی بر دستورالعملهای غذایی ملی بریتانیا را جستوجو میکردند، بازدید کرد.
شرکتکنندگان یک رژیم غذایی هشت هفتهای مبتنی بر غذاهای با حداقل فرآوری (MPF) و یک رژیم غذایی هشت هفتهای مبتنی بر غذاهای فوق فرآوری را جستوجو کردند، با یک دوره چهار هفتهای بین این دو، که شرکتکنندگان به رژیم غذایی معمول خود بازگشتند. هر دو رژیم غذایی از راهنمای تغذیه خوب بریتانیا پیروی میکردند که بر گروههای غذایی و درشت مغذیها از جمله چربی، پروتئین و کربوهیدرات تمرکز دارد. در طول هر دو مرحله، همه قولهای غذایی، بین قولها و نوشیدنیها به درب منزل شرکتکنندگان تحویل داده میشد، اما میتوانستند مقدار مصرف در هر زمان و زمان مصرف را انتخاب کنند.
محققان دریافتند که وزن و شاخص توده بدنی شرکتکنندگان در طول هر دو مرحله افت یافت. با این حال، شرکتکنندگان در طول پیروی از رژیم غذایی با حداقل فرآوری بیشتر از دو برابر وزن کم کردند و به طور متوسط ۱.۸۴ کیلوگرم، در قیاس با ۰.۸۸ کیلوگرم وزن از دست دادند. تغییراتی در ترکیب بدن، همانند افت توده چربی، درصد چربی بدن و رتبهبندی چربی احشایی در رژیم غذایی با حداقل فرآوری رقم خورد اما در رژیم فوق فرآوری شده رخ نداد. هوسهای غذایی نیز در رژیم غذایی با حداقل فرآوری افت یافت.
مکانیسم قیاس تغییرات وزن زمان مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و با حداقل فرآوری تا این مدت اشکار نیست. محققان اعتقاد دارند که تغییرات بافتی و ساختاری غذا در طول فرآوری میتواند به این معنی باشد که افراد به گمان زیاد غذا را سریع تر مصرف میکنند، سیری را به تاخیر میاندازند و تبدیل افزایش مصرف انرژی خواهد شد. افزودنیهای مورد منفعت گیری و عملیات حرارتی بیشتر از نیز میتوانند بر میکروبیوم روده تاثییر بگذارند و التهاب را افزایش دهند. فکر میشود بازاریابی و تبلیغات نیز در این کار نقش دارند، چون بستهبندی غذاهای فوق فرآوری شده زیاد تر حاوی ادعاهای تغذیهای است که میتواند مصرفکنندگان را گمراه کند.
این مطالعه با نشان دادن این که فرآوری حتی وقتی که کیفیت تغذیهای کنترل میشود، اهمیت دارد، تمرکز جاری بر روی مواد مغذی به تنهایی را به چالش میکشد و امکان پذیر به تسریع او گفت و گو و اصلاحات گستردهتر پشتیبانی کند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]