سلامتی

خواص مصرف ریحان در ماه رمضان_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

فاطمه تاج آبادی، عضو هیات علمی پژوهشکده جهاددانشگاهی با گفتن این که ریحان دارای طبع گرم است و انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی را دارد او گفت: از جمله خواص درمانی ریحان می‌توان به ضد افسردگی، تحکیم کننده، محرک غدد فوق کلیه، ضد استفراغ، ضد نفخ، تب بر، خلط آور، تسکین دهنده خارش و ضد سرطان اشاره کرد.

تاج آبادی درخصوص خواص مصرف این گیاه در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: تخم ریحان مسکن و برای از بین بردن دل درد سودمند است. این چنین دم کرده دانه آن برای درمان ورم کلیه کاربرد دارد و درمان کننده سرگیجه و ضد تشنج، ضد درد، مقوی، تب بر، و مدر است و معالج سردرد‌های میگرن و عصبی می‌باشد. خوردن این گیاه دستگاه هاضمه را در این ماه مبارک تحکیم می‌کند.

وی با اشاره به این مسئله که افرادی که در ماه رمضان روزه می‌گیرند، امکان پذیر سپس از افطار دچار مشکلات مختلفی شوند، افزود. خوردن یک وعده غذایی سریع سپس از گرسنگی و تشنگی طویل زمان می‌تواند تبدیل مشکلات سلامتی مختلفی همانند سوء هاضمه، سرگیجه و حالت تهوع شود و ریحان با اثرات معجزه آسای خود تقریباً درمان کاملی برای این مشکلات است.

این عضو هیات علمی خاطرنشان کرد: روزه داری جهت کم شدن سختی و یا قند خون می‌شود که با مصرف شربتی که از جوشاندن برگ‌های ریحان به دست می‌آید، بدن سریعاً اعتدال خود را بازیابی می‌کند.

وی با گفتن این که عناصر حاضر در ریحان منیزیم- کلسیم- روی –آهن- پتاسیم- سدیم- فسفر- منگنز می‌باشد اظهار کرد: عصاره روغنی بدست آمده از برگ‌های ریحان را همراه با روغن زوفا یا شعدانی معطر ترکیی کرده و برای درمان افسردگی عمومی بدن را با آن ماساژدهید. این گیاه در طب آیورودایی با نام تلسی معروف بوده است و برای بیماری‌های پوستی، مارگزیدگی و لرز به شکل موضعی منفعت گیری می‌شود.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع