سلامتی

۴ ماده غذایی سودمند برای نگه داری سلامت و حجم مغز_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

۱) ماهی

مغز ما از ۶۰ درصد چربی راه اندازی شده که نیمی از آن به طور خاص اسیدهای چرب امگا ۳ می باشند؛ اسیدی که به طور مشترک در ماهی هایی همانند قزل آلا، سالمون، شاه‌ماهی و ساردین وجود دارد. با خوردن حداقل یک وعده ماهی در هفته می‌توان این اسیدهای چرب سودمند را به مغز رساند و از کوچک شدن آن جلوگیری کرد.

۲) شکلات تلخ

شکلات تلخ می‌تواند نورون‌ها و رشد رگ‌های خونی را در قسمت‌هایی از مغز که به طور خاص با حافظه و یادگیری مرتبط می باشند تحریک کند و انعطاف‌پذیری مغز را برای یادگیری بهبود ببخشد.

۳) تخم مرغ

تخم مرغ سرشار از ویتامین B-۶، ویتامین B-۱۲ و اسید فولیک است؛ این مواد مغذی هرگونه زوال شناختی را به تعویق می‌اندازند و از کوچک شدن مغز در طول زمان جلوگیری می‌کنند.

۴) سبزیجات

سبزیجات، به‌اختصاصی اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی، سرشار از مواد مغذی همانند ویتامین K، لوتئین، بتاکاروتن و فولات می باشند. ویتامین K به اختصاصی به راه اندازی چربی در سلول‌های مغز پشتیبانی می‌کند و می‌تواند حافظه را بهبود بخشد.

دسته بندی مطالب

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع