نحوه تهیه کوبه مرغ عربی به روش اصلی_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
کوبه مرغ، کپه مرغ یا کبه مرغ یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه عربی با گوشت مرغ است. طعم و مزه بینظیر کبه یا به قول عربها کیبه عربی علتشده تا در لیست غذاهای محبوب بینالمللی قرار بگیرد. کوبه مرغ عربی در دسته غذاهای سرخ کردنی است، اما به علت نوع موادی که در پخت آن به کار رفته روغن مقداری به خود جذب میکند. کبه عربی با مرغ ظاهری همانند ناگت مرغ و پیراشکی مرغ دارد.
در این مقاله ما نحوه تهیه کوبه مرغ عراقی و عربی و فوت و فنهای خوشمزه شدن این غذای عربی را به شما آموزش میدهیم.
مواد ملزوم برای تهیه کوبه مرغ
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
برنج (ایرانی یا نیم دانه): ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
زرشک (شسته و آبکشی شده): ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه
زعفران: نصف قاشق چایخوری
پیاز: ۱ عدد متوسط
هویج: ۱ عدد کوچک
سیر تازه: ۲ حبه
آب: به مقدار ملزوم
روغن سرخ کردنی: به مقدار کافی
نان و سس دلخواه: برای سرو کبه مرغ
زمان زمان آمادهسازی مواد: ۷۰ دقیقه
زمان زمان پخت کوبه مرغ: ۱۰ دقیقه
مقدار کالری در ۱۰۰ گرم کوبه مرغ: نزدیک به ۱۹۴ کیلوکالری
مرحله های نحوه تهیه کبه مرغ عربی

مرحله اول: سینه مرغ را بپزید
سینه مرغ را به همراه پیاز، نمک، فلفل سیاه، سیر و هویج در یک قابلمه ریخته و روی آن نزدیک به یک لیوان آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. ابتدا شعله را زیاد کنید تا آب به جوش آید. بعد از جوش آمدن آب حرارت را کم کنید تا مرغ به آرامی پخته شود.
مرحله دوم: سیب زمینیها را بپزید
در ظرفی جداگانه سیب زمینیها را همراه با مقداری آب بپزید.
مرحله سوم: برنج را کته کنید
در فاصله پخت مرغ و سیب زمینی، در یک قابلمه نزدیک به ۳ لیوان دستهدار فرانسوی آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار داده تا آب کاملاً به جوش آید. در این فاصله برنج را بشویید. برای شستن برنج کافی است، برنج را در یک کاسه بریزید. اکنون آب به ظرف برنج اضافه کنید، طوری که سطح برنج کاملاً با آب پوشانده شود.
برنج را با دست هم بزنید اجازه دهید برنج تهنشین شود. آب روی برنج را خالی کنید. این کار را سه مرتبه انجام دهید. بعد از آن برنج را داخل قابلمه روی گاز بریزید. برنج را باید وقتی اضافه کنید که آب در حال جوشیدن است. برای تهیه این غذای خوشمزه با مرغ بهتر است از برنج ایرانی نیم دانه یا سالم منفعت گیری کنید. حرارت را کم کنید تا آب برنج کشیده شود.
مرحله چهارم: زعفران را دم کنید
در این فاصله زعفران را دم کنید. برای دم کردن زعفران، ابتدا باید زعفران را خوب آسیاب کنید یا با یک حبه قند له کنید تا حالت پودری بگیرد. پودر زعفران را در یک فنجان یا قوری کوچک ریخته و ۴ قاشق غذاخوری آب جوش به آن اضافه کنید و آن را دم کنید.
شما این چنین میتوانید از یخ برای رنگ دادن زعفران منفعت گیری کنید. برای این منظور کافیست یک قالب یخ مکعبی شکل کوچک را به زعفران آسیاب شده اضافه کنید. اجازه دهید تا یخ کاملاً آب شود. در این صورت زعفران شما به خوبی رنگ میاندازد.
مرحله پنجم: نمک، روغن، زردچوبه و زعفران را به قابلمه برنج اضافه کنید
در این مرحله از نحوه تهیه کوبه مرغ باید روغن، نمک، زردچوبه و زعفران را به برنج در حال پخت اضافه کنید. در واقع وقتی باید این مواد را اضافه کنید که آب برنج تقریبا ته کشیده است. به زمان ۱۵ دقیقه دم کنی روی قابلمه قرار دهید تا برنج شما کاملاً کته شود.
مرحله پنجم: سیب زمینی و برنج را با گوشتکوب له کنید
سپس از این که کته شما آماده شد و سیب زمینیها کاملا پخته شدند، پوست سیب زمینیها را بگیرید. سپس برنج و سیب زمینی را باید در ظرفی ریخته و با منفعت گیری از گوشتکوب خوب له کنید.
شما این چنین میتوانید مواد را داخل میکسر بریزید، ولی منفعت گیری از گوشتکوب معمولی علتمیشود تا بافت کوبه بهتر شود. سپس از له کردن برنج و سیب زمینی، مایه خمیری را کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله ششم: سینه مرغ پخته شده را ریش ریش نمایید
در این مرحله از نحوه تهیه کوبه مرغ باید سینه مرغ را از قابلمه خارج کرده و صبر کنید تا کاملاً خنک شود. سپس با منفعت گیری از چنگال یا دست مرغ را کاملاً ریش ریش کنید.

مرحله هشتم: زرشک و مرغ را تفت دهید
مقداری روغن سرخ کردنی در تابه ریخته و نزدیک به یک چهارم قاشق غذاخوری به آن زعفران دم کرده اضافه کنید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. روغن که داغ شد، مرغ ریش ریش شده را همراه زرشک شسته و آبکشی شده به تابه اضافه کرده و تفت بدهید. قبل از اضافه کردن زرشک به تابه باید آن را کاملا شسته و خشک کنید.
شما میتوانید خرید زرشک را به طور حضوری یا اینترنتی از فروشگاههای افق کوروش انجام دهید.
مرحله نهم: مرغ و زرشک تفت داده شده را در مایه خمیری کوبه قرار دهید
برای این که خمیر برنج و سیب زمینی به دست شما نچسبد، یک کاسه آب ولرم کنار دست خود قرار دهید. سپس از خیس کردن دست به اندازه یک نارنگی از مایه خمیری بردارید و آن را داخل دست کاملاً گرد کنید.
اکنون انگشت شست را وسط خمیر قرار دهید تا یک گودی تشکیل شود. در ادامه مقداری از مایه مرغ و زرشک تفت داده شده را داخل حفره تشکیل شده بریزید. به آرامی اطراف خمیر را جمع کنید تا حفره کاملاً پوشانده شود. شما میتوانید با دست به کوبه شکل بدهید و آن را گرد یا بیضی کنید.
مرحله دهم: سطح کوبهها را با تخم مرغ رومال کنید
کوبههای آماده شده را در یک سینی قرار دهید. تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید. سپس با منفعت گیری از برس مخصوص آشپزی سطح کوبهها را با تخم مرغ همزده رومال کنید.
سینی حاوی کوبهها را به زمان ۲ ساعت در یخچال قرار دهید (اگر زمان کافی ندارید این مرحله را حذف کنید).
مرحله دهم: کپه مرغ را سرخ کنید
در یک تابه نچسب و گود مقداری روغن سرخ کردنی بریزید. اجازه دهید تا روغن کاملاً داغ شود. اکنون کوبهها را در روغن داغ بریزد تا کاملا سرخ و برشته شوند. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که کوبهها در آن غوطه ور شوند.
مرحله یازدهم: کبه عربی با مرغ را سرو کنید
کوبهها را بعد از سرخ کردن روی دستمال روغنگیر در یک بشقاب بگذارید تا روغن اضافی آنها کاملاً گرفته شود. اکنون با منفعت گیری از برشهای لیمو، سبزیجات دلخواه و مقداری زرشک تفت داده شده کبه مرغ را تزیین کنید. شما میتوانید کپه مرغ را در کنار نان و همراه با انواع سس دلخواه سرو کنید.
نکات مهم در نحوه تهیه کوبه مرغ

اگر میخواهید طعم کوبه مرغ شما مقداری ترشتر شود میتوانید از زرشک بیشتری منفعت گیری کنید.
برای این که خمیر به دست شما نچسبد، زمان گرد کردن خمیر برنجی دست خود را خیس کنید.
برای خوش طعم شدن مرغ میتوانید آن را با یک لیوان آب پرتقال روی حرارت کم بپزید.
کبه عربی را به جای برنج با بلغور گندم هم درست میکنند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]