سلامتی

سیاهک ذرت؛ هنگامی بیماری به یک غذای خوشمزه تبدیل می شود!/عکس_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

سیاهک ذرت (Corn smut) یک بیماری قارچی گیاهی است که ذرت را دچار می کند. قارچ بیماری زای Mycosarcoma maydis که به نام Ustilago maydis نیز شناخته می شود، عامل تشکیل سیاهک ذرت است. این بیماری جهت تشکیل غده هایی روی تکه های گوناگون گیاه ذرت می شود.

طعم سیاهک ذرت همانند به قارچ است و زیاد تر به گفتن پر کننده در کسادیا(نوعی ساندویچ مکزیکی) و دیگر غذاهای بر پایه تورتیا و این چنین در سوپ ها و سس ها منفعت گیری می شود.

سیاهک ذرت

سیاهک ذرت

سیاهک ذرت

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]