نمکی که سلامت را تهدید نمی کند_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
دانشمندان در سال ۲۰۱۵، با حمایتموسسه ملی قلب، ریه و خون (NHLBI) نوع جدیدی از نمک را تشکیل کردند که شامل ۷۵ درصد نمک معمولی (کلرید سدیم) و ۲۵ درصد کلرید پتاسیم است. پتاسیم، ماده معدنی طبیعی است که در خوراکهایی همانند موز، اسفناج و سیبزمینی یافت میشود. این ماده به شل شدن رگهای خونی و افت سختی خون پشتیبانی میکند و میتواند جایگزینی هوشمند برای بخشی از سدیم حاضر در نمک باشد.
مقصد پژوهش جاری این می بود که به مردم همان طعم نمکی که به آن عادت کردهاند، اما با سدیم کمتر و پتاسیم زیاد تر اراعه شود. این روش میتواند به نگه داری سلامت قلب افراد پشتیبانی کند بدون این که نیاز به تغییرات شدید در رژیم غذایی باشد.
جیمی میراندا و گروه وی برای بازدید اثربخشی این جانشین در دنیای واقعی، پژوهش بزرگ اجتماعی در پرو انجام دادند. این ترکیب نمک بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷، در ۶ روستا در منطقه تومبس معارفه شد، جایی که دسترسی به مراقبتهای بهداشتی محدود می بود و تعداد بسیاری از مردم از سختی خون بالا رنج میبرند. این چنین در این پژوهش، ۲۳۷۶ نفر در محدوده سنی ۱۸ تا ۶۵ سال شرکت کردند.
نتایج این پژوهش که در سایت ساینس انتشار شده، امیدوارکننده می بود؛ افرادی که از ترکیب تازه نمک منفعت گیری کردند، افت سختی خون را توانایی کردند و موارد تازه ابتلا به سختی خون بالا در قیاس با افرادی که به منفعت گیری از نمک معمولی ادامه دادند، کمتر می بود. میانگین افت سختی خون فقط دو میلیمتر جیوه می بود، اما حتی این تحول کوچک میتواند خطر سکته و بیماری قلبی را به طور قابل توجهی افت دهد.
مسئله مهم این است که هیچ عارضه جانبی جدی از مصرف این نوع نمک گزارش نشد که مشخص می کند جایگزینی آن برای اکثر افراد شرکتکننده در این پژوهش بیخطر است.
میراندا اصرار کرد که این جانشین میتواند ابزاری موثر و کمهزینه برای بهبود سلامت عمومی باشد، بهاختصاصی در مناطقی که مراقبتهای پزشکی محدود است. با این حال، افرادی که مشکلات کلیوی دارند باید در مصرف این نمک احتیاط کنند، چون کلیههای آنان امکان پذیر نتوانند پتاسیم اضافی را کنترل کنند. به این علت هر فردی که تصمیم تحول در این مورد را دارد باید ابتدا با پزشک خود مشورت کند.
در حالی که این ترکیب نمک، درمانی کامل برای سختی خون نیست، اما بخشی سودمند از برنامه بزرگتر برای بهبود سلامت قلب محسوب میشود. پزشکان هم چنان پیروی از رژیم غذایی دش (DASH)، رویکردهای غذایی برای توقف سختی خون بالا را پیشنهاد میکنند که شامل خوردن میوهها، سبزیجات، غلات کامل و غذاهای کمسدیم است. ورزش منظم، نگه داری وزن مناسب و پرهیز از استعمال سیگار و مصرف الکل نیز نقش کلیدی در نگه داری سلامت قلب ایفا میکند.
بهطور خلاصه، جایگزینی نمک تازه، روشی امیدوارکننده برای پشتیبانی به مردم جهت افت سختی خون بدون از دست دادن طعم نمک اراعه میدهد و هنگامی با دیگر عادات سالم ترکیب شود، میتواند تفاوت واقعی در مبارزه با بیماریهای قلبی و سکته تشکیل کند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]