سلامتی

تاثییر مستقیم غذای سالم بر سلامت انسان_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

وی با اشاره به تأثیر تغذیه بر ابراز بیماری‌های گوناگون، در ادامه گفت: بیشتر از ۲۰۰ نوع بیماری مرتبط با تغذیه وجود دارد، از مشکلات گوارشی ساده تا بیماری‌های پیچیده همانند سرطان. مصرف نامناسب مواد غذایی می‌تواند تبدیل چاقی، دیابت، سختی خون بالا، مشکلات مفصلی و بیماری‌های قلبی شود.

رییسی با پافشاری بر اهمیت دانش تغذیه او گفت: نگاه علمی به تغذیه الزامی است. بعضی اوقات حتی موادی که به‌گفتن سم شناخته خواهد شد، در دوزهای کم امکان پذیر اثرات متغیری داشته باشند. غذا نیز از این قاعده مستثنی نیست و مقدار و نوع مصرف آن می‌تواند تعیین‌کننده تأثیرات مثبت یا منفی بر سلامت فرد باشد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه گفت: مصرف بیشتر از حد برخی مواد غذایی می‌تواند مشکلات جدی برای بدن تشکیل کند، حتی آب که مایه حیات است، اگر بیشتر از حد مصرف شود، می‌تواند جهت مسمومیت با آب شود.

به گزارش وبدا، وی در ادامه فرمود: مراعات رژیم غذایی متعادل همراه با تحرک کافی با اهمیت ترین راهکار برای افت خطر ابتلا به بیماری‌های کبدی و دیگر بیماری‌های غیرواگیر است.

رییسی تصریح کرد: در بین علل بیماری‌های غیرواگیر، تغذیه ناسالم یکی از عوامل مهم محسوب می‌شود و دقت به کیفیت و مقداریّت مواد غذایی مصرفی می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت عمومی جامعه داشته باشد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آخر پیشنهاد کرد: افراد با آگاهی از اصول تغذیه سالم، سبک زندگی خود را به سمت انتخاب‌های غذایی صحیح هدایت کنند تا بتوانند از ابتلا به تعداد بسیاری از بیماری‌های مرتبط با تغذیه جلوگیری کنند.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]