چیکن کسترول؛ غذای خوشمزه و شیک برای مهمانی_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
امروزه غذاهای بینالمللی و مدرن طرفداران بسیاری دارد. برخلاف قبل که مردم جز غذاهای سنتی همانند انواع خورشتها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان دیگر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای گوناگون دنیا آشنا شدهاند و در برخی از رستورانها نیز سرو خواهد شد.
کسترول مرغ نوعی غذای مدرن و امروزی است که از ترکیب سینه مرغ با سیب زمینی، فلفل دلمه ای، خامه، پنیر پیتزا و… و داخل فر تهیه می شود. این غذا برای افرادی که به فست فود و غذاهای پنیری علاقه دارند زیاد مناسب است و غذایی شیک و مجلسی برای مهمانیها است. اگر به جستوجو غذای تازه و مهیج برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این نوشته با نحوه تهیه چیکن کسترول خوشمزه همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای پخت چیکن کسترول
- سیب زمینی: ۲ عدد
- سینه مرغ: ۱ عدد
- فلفل دلمهای خرد شده: ۱ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد
- پنیر پیتزا: ۱ لیوان
- سیر: ۲ حبه
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه رقیق شده: نصف فنجان
- نمک، فلفل و پاپریکا: به مقدار ملزوم
- روغن: به مقدار ملزوم
نحوه تهیه چیکن کسترول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا سیب زمینیها را پوست و به طور نگینی خرد کنید.
سیب زمینیهای خرد شده را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
برای این که غذا چربی کمتری داشته باشد، میتوانید سیب زمینیها را داخل دستگاه ایرفرایر و با روغن کم سرخ کنید.
در مرحله سپس پیاز را پوست و به طور نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا پیاز سرخ شود.
اکنون سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید و هنگامی مقداری مرغ آب انداخت، مواد را هم بزنید. اکنون پاپریکا، نمک و فلفل را روی مواد بریزید و هم بزنید. در مرحله سپس فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
۱ دقیقه سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سی ثانیه رب را تفت بدهید تا رنگ باز گند. اکنون خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده و رقیق شده است، به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
اجازه بدهید مواد ۵ دقیقه با هم بجوشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
اکنون ظرف موردنظر سرو را آماده کنید. مایهای را که درست کردهاید، داخل قالب بریزید و سیب زمینیهای سرخ شده را روی مواد بریزید.
در آخر پنیر پیتزا را روی مواد پخش کنید. اکنون ظرف غذا را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتگیراد به زمان ۲۰ دقیقه قرار بدهید تا بپزد. در این مرحله چیکن کاسترول خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر اراعه میشود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامینهای گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته علتمیشود که چربی و مواد ناسالم حاضر در آن کمتر جذب بدن شوند. از ویژگیهای یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر زمان جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. این چنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچوجه بعد از پخت روغن بعد نمیدهد. برای خوشمزهتر شدن هر نوع غذا همیشه تلاش کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم منفعت گیری کنید.
ـ فلفل دلمهای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای همه افراد بهاختصاصی کودکان پیشنهاد شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم نیرومندتری دارد. فلفل دلمهای به علت مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و این چنین برای درمان کمخونی، حفاظت از چشم و تحکیم قوه بینایی و از بین بردن یبوست زیاد سودمند است. ته فلفل دلمهای برجستگیهایی وجود دارد. فلفل دلمههایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده می باشند. فلفل دلمهای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ به این علت برای تهیه انواع سالاد و خامخواری مناسبتر از فلفل نر است. فلفل دلمهای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کمتری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن منفعت گیری می شود و در آشپزی کاربردیتر است. برعکس فلفل دلمهای ماده سپس از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمیشود و خوشمزه باقی میماند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]