مزایا مهم نوشیدن یک فنجان قهوه در روز_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
آنها دریافتند که قهوه سیاه و قهوه با مقادیر کم شکر و مقادیر کم چربی اشباعشده، با افت ۱۴ درصدی خطر مرگ مرتبط است. اما این ربط برای قهوهای که مقادیر بسیاری شکر و چربی اشباعشده داشت، مشاهده نشد.
«فانگ فانگ ژانگ»، دارنده کرسی استادی خانواده نیلی در دانشکده فریدمن در اظهاراتی او گفت: قهوه یکی از نوشیدنیهای پرمصرف جهان است و با دقت به این که تقریبا نیمی از بزرگسالان آمریکایی گزارش خواهند داد که دستکم یک فنجان در روز مینوشند، مهم است بدانیم این نوشته چه معنایی برای سلامت دارد. مزایا قهوه برای سلامتی امکان پذیر به ترکیبات زیستفعال آن نسبت داده شود، اما نتایج ما مشخص می کند که افزودن شکر و چربی اشباع [شده] امکان پذیر مزایا آن در افت مرگومیر را افت دهد.
ژانگ نویسنده ارشد مطالعهای می بود که با حمایتموسسه ملی سلامت ایالات متحده آمریکا (NIH) انجام و روز قبل در مجله «تغذیه» (Nutrition) انتشار شد.
نویسندگان در این تحقیق مبتنی بر مشاهده، دادههای ۹ دوره متوالی نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه را تحلیل کردند که ۴۶ هزار بزرگسال بالای ۲۰ سال را شامل میشد که برسی معتبری از غذای مصرفیشان در ۲۴ ساعت روز نخست بازدید را تکمیل کرده بودند. این دادهها از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۸ جمعآوری شده می بود.
در نهایت، آنها دریافتند نوشیدن روزانه یک فنجان قهوه با افت ۱۶ درصدی خطر مرگ مرتبط است. این خطر با نوشیدن دو تا سه فنجان مقداری افزایش یافت، اما افزایش زیاد تر تعداد فنجانها تاثییر فزایندهای نداشت و ربط بین قهوه و افت خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبیـعروقی، وقتی که مصرف قهوه بیشتر از سه فنجان در روز می بود، ضعیفتر شد.
به گزارش ایندیپندنت، این پژوهش بر پایه تحقیقات قبلی دانشگاه تولین بنا شده است و نتایج آن را تایید میکند. مطالعهای ۱۰ ساله روی ۴۰ هزار بزرگسال آمریکایی نشان داد افرادی که بهاختصاصی قهوه صبحگاهی مینوشیدند ۳۱ درصد کمتر گمان داشت بر تاثییر بیماری قلبیـعروقی فوت کنند و در قیاس با افرادی که قهوه نمینوشیدند، ۱۶ درصد کمتر گمان داشت که به دلایل گوناگون دچار مرگ زودهنگام شوند.
دکتر «بینگجی ژو»، نویسنده اول این مقاله او گفت: مطالعات مقداری این نوشته را بازدید کردهاند که افزودنیهای قهوه چطور میتوانند بر ربط بین مصرف قهوه و خطر مرگ تاثییر بگذارند و بازدید ما از نخستین مطالعاتی است که مقدار افزودن شیرینکننده و چربی اشباع شده را کمّیسازی میکند. نتایج ما با دستورالعملهای غذایی آمریکاییها هماهنگ است که محدودیت مصرف شکر و چربی اشباع شده افزوده را پیشنهاد میکند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]