۴ گروه غذایی که امکان پذیر علتبوی نامطبوع بدن شوند_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
به حرف های این کارشناس، تحقیقات مشخص می کند که بوی بدن تحت تأثیر عواملی چون باکتریهای حاضر روی پوست هر فرد و نحوه تجزیه عرق توسط این باکتریها، قرار میگیرد.
در ادامه، به برخی از رایجترین مواد غذایی که میتوانند بر بوی بدن تأثیر بگذارند، اشاره شده است:
* ماهی
همه ما با بوی «ماهیهمانند» ناشی از غذاهای دریایی آشنا هستیم اما مصرف این خوراکیها میتواند بوی بدن افراد را نیز در مشام دیگران تحول دهد.
این متخصص کلینیک کلیولند میگوید در مواردی زیاد نادر، بدن، یک ترکیب جانبی حاضر در غذاهای دریایی به نام «کولین» را به مادهای با بوی ماهی موسوم به «تریمتیلآمین» تبدیل میکند.
این ترکیب با جریان خون در سراسر بدن حرکت کرده و از طریق تنفس و سطح پوست دفع میشود.
افرادی که به این نوع عارضه نادر معروف به «تریمتیلآمینوری» دچار می باشند، بعد از مصرف دیگر خوراکیها از جمله لوبیا، کلم بروکلی، گلکلم، بادامزمینی و محصولات سویایی نیز امکان پذیر بویی ماهیهمانند از بدنشان به مشام اطرافیان برسد.
این متخصص میگوید: با این حال این بیماریِ زیاد نادر، تنها چند صد نفر را تحت تأثیر قرار میدهد و اکثر افراد میتوانند بدون نگرانی، ماهی مصرف کنند.
* سبزیجات چلیپایی
اگرچه سبزیجات بهطور گسترده بهگفتن یکی از سالمترین انتخابهای غذایی شناخته خواهد شد اما برای برخی افراد میتوانند بویی غیرمنتظره تشکیل کنند.

به حرف های متخصصان، سبزیجات چلیپایی همانند بروکلی، کلم، گلکلم و کلم بروکسل زمان آزادسازی اسید سولفوریک میتوانند علتبوی بدن شوند. این بو توسط عرق، تنفس و گاز روده تشدید میشود.
* ادویه ها
ارین پالینسکی-وید میگوید: برخی غذاهای تند به علت ترکیبات حاوی گوگرد و متابولیتهای خاص، شناخته شدهاند که بوی بدن را افزایش خواهند داد.
هنگامی این ترکیبات آزاد خواهد شد، با باکتریهای پوست عکس العمل خواهند داد و علتایجاد بوهای خاص خواهد شد.

متخصصان اشاره میکنند که ادویههایی همانند کاری و زیره دارای «ترکیبات فرّار» می باشند که داخل جریان خون خواهد شد و از طریق غدد عرق آزاد شده و علتبوی متمایزی میگردند.
* گوشت قرمز
به حرف های پالینسکی-وید، مصرف مقادیر زیاد گوشت قرمز نیز میتواند بر بوی بدن تأثیر بگذارد.

مصرف گوشت قرمز میتواند پروتئینهای بدون بو را از طریق تعریق آزاد کند اما بعد از ترکیب با باکتریهای پوست، بوی آنها تشدید میشود.
خوراکیهایی برای بهبود بوی بدن
کارشناسان یادآور شدهاند اینگونه نیست که از بدن همه افراد بعد از خوردن این مواد غذایی، بوهای یکسانی به مشام برسد چون تفاوتهای ژنتیکی، بر نوع و شدت بوی تشکیل شده تأثیر میگذارد.
با این حال تشکیل تغییرات خاص در رژیم غذایی میتواند به افت یا جلوگیری از بوی بدن پشتیبانی کند.
متخصصان پیشنهاد میکنند که امکان پذیر با افت مصرف خوراکیهای سرشار از گوگرد، افت گوشت قرمز و غذاهای زیاد تند و این چنین افزایش مصرف آب و انواع فرد دیگر از میوهها و سبزیجات بتوانید بوی بدن را بهبود ببخشید.
پالینسکی-وید او گفت: خوراکیهایی همانند سیب، سبزیجات برگدار، ماست و چای سبز میتوانند ترکیبات ایجادکننده بو را خنثی کرده و از باکتریهای سودمند روده حمایتکنند که این کار میتواند بوی ناخوشایند بدن را افت دهد.
این متخصص اصرار میکند: نگه داری هیدراتاسیون مناسب و تمرکز بر حمایتاز سلامت متابولیک از طریق بهبود کیفیت خواب، افت استرس و فعال ماندن، همه انها میتوانند به بهبود بوی کلی بدن پشتیبانی کنند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]