سالاد زیتون؛ سالاد خاص و خوشمزه_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
سالادها همیشه محبوباند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در بین است. اصلا فصل پاییز که از راه میرسد، زمان درست کردن سالادهای رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت هنگامی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و شوق انگیز و رنگارنگ می باشند که همه ندارند. برای مثال در رستورانها طبق معمول یک میز مخصوص فقط به سالاد تعلق دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک میزنند. سالادها در اصل به گفتن پیش غذا سرو خواهد شد اما برخی زمانها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای مهم به حساب میآیند. برای مثال اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر میشوید که جا برای غذا نمیماند، اکنون سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد.
سالاد زیتون نوعی سالاد زیاد خاص و خوشمزه است که طعم اختصاصیای دارد و برای پذیرایی در مهمانیها یک انتخاب مناسب است. این سالاد زیتون خوشمزه از ترکیب زیتون با گوجه فرنگی، پیاز، گردو و… و سسی مخصوص از روغن زیتون و رب انار و… تهیه میشود. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با نحوه تهیه سالاد زیتون همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای تهیه سالاد زیتون
- زیتون بدون هسته: ۲ لیوان
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز: ۱ عدد
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
مواد ملزوم برای تهیه سس سالاد
- رب فلفل: ۱ قاشق چایخوری
- رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به مقدار ملزوم
نحوه تهیه سالاد زیتون
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا زیتونها را به طور درسته داخل ظرف بریزید؛ سپس پیاز را به طور خلالی خرد کنید و به آن اضافه کنید.
گوجه فرنگیها را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه با جعفری و گردو خرد شده به مواد بالا اضافه کنید. داخل یک کاسه جداگانه روغن زیتون، رب انار، رب فلفل، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را بریزید و هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند، سپس روی مواد سالاد بریزید و حسابی مواد را زیر و رو کنید تا مزهها به خورد هم بروند. در این مرحله سالاد زیتون خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ اگر فصل انار می بود، میتوانید مقداری انار دانه شده هم به مواد این سالاد اضافه کنید.
ـ زیتون یکی از خوشمزهترین و مفیدترین خوردنیهای همراه با غذاست که لذت غذا خوردن را چندین برابر میکند و از قیمت غذایی بالایی برخودار است. زیتون سیاه به علت داشتن ویتامین آ میتواند سلامتی چشم و بینایی را بهبود ببخشد. برخی مطالعات دانشمندان نشان داده است که خوردن زیتون سیاه جهت تسکین برخی دردها در مفاصل میشود. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهاب قوی است که میتواند از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم میتواند به تنظیم سطح قند خون پشتیبانی کند.
حال که با برخی خواص زیتون آشنا شدید، امکان پذیر این سوال برایتان پیش بیاید که اگر زیتونی که خریدهاید تلخ می بود، چطور باید تلخی آن را بگیرید؟
همه انواع زیتونها تلخ می باشند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آنها با آب است؛ یعنی این که زیتونها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس سپس از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مساعد به دست بیاورد. بعد از این که تلخی زیتونها از بین رفت، مجدد آنها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شما است، بریزید؛ سپس روی زیتونها ۲ قاشق روغن زیتون و یک قاشق گلپر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.
ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانههای انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار حاضر است. رب انار طبق معمول رنگ تیرهای دارد؛ ولی نباید بیشتر از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب زمان پخت است. رب انار مرغوب نباید بیشتر از حد سفت باشد؛ این چنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه سالاد زیتون تلاش کنید رب انار را از فروشگاههای معتبر و یا از افرادی که به طور خانگی و تمیز رب انار را درست میکنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبوده است، با سرکه آن را رقیق کنید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]