این ۷ ماده غذایی را هیچ زمان دو بار گرم نکنید_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
۱. سبزیجات حاوی نیترات
از گرم کردن مجدد سبزیجاتی چون اسفناج، هویج، شلغم یا حتی کرفس در مایکروویو بپرهیزید. این سبزیجات غنی از نیترات می باشند و هنگامی که مجدد در معرض حرارت قرار گیرند، امکان پذیر ترکیبات سمی و سرطانزا در آنها آزاد شود. هماین چنین اسفناج حاوی مقدار بسیاری آهن است و حرارت دادن و گرم کردن مجدد اسفناج، آهن حاضر در آن را اکسید میکند. اکسیداسیون آهن علتتولید رادیکالهای آزاد خطرناکی میشود که در ابراز ناباروری و سرطان نقش دارند.
۲. برنج
مطابق تحقیقات، خوردن برنجِ مجدد گرمشده، گمان مسمومیت غذایی را به همراه دارد. هنگامی که برنج مجدد گرم میشود و سپس به دمای محیط میرسد، هاگهایی در آن تشکیل و تکثیر میشوند که ماهیت سمی دارند.

۳. تخم مرغ
مواد غذایی با پروتئین بالا، همانند تخم مرغ، حاوی مقدار بسیاری نیتروژن می باشند. این نیتروژن امکان پذیر در تاثییر گرم شدن مجدد اکسید شود و علتسرطان شود. تخممرغ را بعد از پختن یا آبپز کردن، بلافاصله بخورید.

۴. مرغ
گرم کردن مجدد مرغ، ترکیب پروتئینی آن را تحول میدهد و علتابراز مشکلات گوارشی خواهد شد. اگر تصمیم دارید غذاهایی متشکل از مرغ، همانند جوجه کباب، را مجدد گرم کنید، باید مطمعن حاصل کنید که کاملا مغزپخت شده باشد و در دمای پایین گرم شود.

۵. سیب زمینی
سیب زمینی، منبع غنی ویتامین B۶، پتاسیم و ویتامین C است و گرم کردن مجدد آن گمان سمی شدن و تشکیل برخی باکتریهای ایجادکننده بوتولیسم را در بر دارد. هماین چنین قرار دادن سیب زمینی پختهشده در دمای اتاق نیز تشکیل باکتری را افزایش میدهد. اگر میخواهید از رشد باکتریها جلوگیری کنید، بهتر است سیب زمینی پختهشده را در یخچال نگهداری کنید.

۶. قارچ
پیشنهاد میشود غذاهای حاوی قارچ را به محض آماده شدن بخورید و نگذارید چیزی از آن باقی بماند که ناچار به گرم کردن مجدد شوید؛ چون قارچ منبعی از پروتئینها و مقادیر بسیاری مواد معدنی است که با گرم کردن مجدد، ماهیت این ترکیبات تحول میکند و خوردن آن تبدیل مشکلات گوارشی میشود. هماین چنین حرارت دادن مجدد به قارچ، علتتولید سمومی میشود که حاوی نیتروژن اکسیدشده و رادیکالهای آزاد است.
۷. روغنهای فشرده
یکی از بهترین منبع های امگا ۳، روغنهای فشرده همانند روغن بذر کتان، روغن زیتون و روغن کانولا می باشند. چربی امگا ۳ به درجه حرارت زیاد حساس است و در دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد فاسد میشود. به این علت هیچ زمان روغن فشرده را قبل از مصرف گرم نکنید. حرارت دادن این روغنها جهت آزاد شدن ترکیبات سمی میشود.

دسته بندی مطالب
[ad_2]