آیا مصرف زرده تخم مرغ خام با شیر ولرم علتتقویت سیستم ایمنی بدن میشود؟_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب به این که آیا مصرف زرده تخممرغ خام با شیر ولرم علتتقویت سیستم ایمنی بدن میشود؟ نقل کرد: مصرف تخم مرغ به طور خام امکان پذیر حامل انگل توکسوپلاسموز، باکتری سالمونلا و عامل ویروس هپاتیت نوع A و E باشد. این چنین، مصرف تخم مرغ خام به علت دارا بودن پروتئینی به نام آویدین، مانع جذب ویتامین بیوتین میشود. ویتامین بیوتین در سلامت پوست، مو و ناخن نقش دارد و جهت متابولیسم کربوهیدرات، پروتئین، چربی و سیستم آنزیمی بدن الزامی است.
بنابر اظهار وزارت بهداشت، مصرف تخم مرغ خام یا نیم پز به تنهایی و یا ترکیب آن با شیر پیشنهاد نمیشود و بهترین روش مصرف تخممرغ بخارپز یا آبپز کردن آن است؛ به طوریکه زرده آن کاملاً سفت شود. بانوان شیرده با پیروی از یک الگوی غذایی سالم متشکل از لبنیات کم چرب، میوهها و سبزیجات تازه، غلات کامل، حبوبات، مغزها، دانهها و گوشتهای سفید در حد اعتدال میتوانند از ویتامینها و مواد معدنی حاضر در این گروههای غذایی مورد قیمت جهت ترقی سیستم ایمنی خود منفعتمند شوند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]