ظروف مسی بهترین برای پخت، بدترین برای سلامت/ منفعت گیری از آن را به حداقل برسانید_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
علی شفیعی، دکترای بیوشیمی و تغذیه در او مباحثه با خبرانلاین میگوید: تنها مزیت ظروف مسی این است که با توزیع و انتشار کردن مطلوب حرارت به تکههای گوناگون ظرف علتپخت خوب و با کیفیت غذا میشود. اما در روبه رو آثار زیانباری برای سلامت دارد. مس، روی و آهن از جمله عناصر دو ظرفیتی می باشند که قابلیت اکسید شدن بالایی دارند و در ترکیب با غذاهای اسیدی و نمک دار به شدت داخل عکس العملهای خطرناک خواهد شد.
منفعت گیری از ظروف مسی را به حداقل برسانید
سطح این ظروف لزوما باید با لایه ای از قلع یا فولاد ضد زنگ (استیل) یا نیکل پوشانده شود. ظروف مسی اگر پوشش مناسب نداشته باشد و جدارشان صدمه دیده باشد با آزاد کردن محتوای فلزی علتصدمه به سیستم عصبی و کبد خواهد شد. مسئله مورد دقت اینکه در صورت مسمومیت با قلع در قیاس با مس خطرات بیشتری سلامت را تهدید میکند. به این علت منفعت گیری از ظروف مسی را به حداقل برسانید.
علت ابراز لکههای سیاه روی ظروف مسی
برخی ظروف مسی حاضر در بازار میانه پخت یا در تماس با رطوبت دچار تحول رنگ و لکههای سیاه رنگ خواهد شد که بعضی اوقات به واسطه شست و شو با سیم ظرفشویی تا حدودی ناپدید و مجدد ظاهر خواهد شد. دکتر شفیعی میگوید: مس به علت ظرفیت بالای اکسیداسیون و قابلیت ترکیب بالا با مواد غذایی به شدت سلامت غذا را تحت تاثییر قرار میدهد و در صورتی که پوشش مناسب و استاندارد روی آن انجام نگرفته باشد این صدمه زایی دو چندان شده و این چنین عکس العملهایی ابراز میکند. در صورت مشاهده این چنین نشانههایی ظرف را به مرکز اراعه کننده عودت دهید.
با چسبندگی ظروف مسی چه کنیم؟
حرف های میشود در زمان منفعت گیری از ظروف مسی باید از قاشق پلاستیکی و چوبی منفعت گیری شود. با دقت به اینکه در این ظروف غذا می چسبد و باید از اسکاچ و سیم ظرفشویی منفعت گیری شود دیگر چه لزومی به مصرف قاشق غیرفلزی است. دکتر شفیعی معتقد است، ظروف مسی استاندارد که با پوشش مناسب تهیه شده باشند قاعدتا چسبندگی مقداری دارند. متاسفانه زیاد تر ظروف حاضر در بازار به طریقه سنتی تهیه شده و پوشش استانداردی ندارند و بهتر است به علت ظرفیت اکسیداسیون بالای مس از خط و خش دار شدن آن اجتناب و برای افزایش ضریب نچسبیدن غذا از ظروف دیگر منفعت گیری یا عمل به خرید ظروف مسی از نوع استاندارد کرد.
پیشنهاد میشود برای ترکیب کردن یا برداشتن غذا از این ظروف از قاشقهای غیرفلزی منفعت گیری شود و هیچ زمان برای شستوشوی آن سیم ظرفشویی به کار نبرید.
دستبندهای مسی خواص درمانی دارند؟
زمان زمان بسیاری است که از دستبند و النگو و انگشتر مسی به جهت تامین مس بدن برای درمان دردهای التهابی و مفاصل منفعت گیری میشود. مدعیان اعتقاد دارند داروهای داروخانه ای نمی توانند افتمس بدن را جبران کنند. دکتر شفیعی گفتن میکند: دردهای آرتریتی و مفصلی و استخوانی، مزمن و طویل زمان می باشند و این وسایل و ابزارها اثرات درمانی طویل زمان و موثر ندارند. مقدار نیاز بدن ما به مس اندک است و هنگامی همین مقدار به راحتی از مواد غذایی تامین میشود نیازی به منفعت گیری از این دستبندها و ظروف یا کفگیرها و لیوان مسی نیست.
دسته بندی مطالب
[ad_2]