چه بخوریم تا ریه های سالمی داشته باشیم؟_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
۱. مواد خوراکی سرشار از فیبر
بنابر تحقیقات، کارکرد ریهها با مصرف فیبر زیاد تر بهتر میشود. تمشک، نخود، عدس، لوبیا، نان سبوسدار، برنج قهوهای، کینوا، گلابی و بروکلی مملو از فیبر می باشند.
۲. قهوه
کافئین و پلیفنولهای حاضر در قهوه، در افت التهاب و درنتیجه بهبود کارکرد ریهها موثرند.
۳. غلات کامل
مصرف غلات کامل، از جمله جو دوسر، برنج قهوهای و نان گندم کامل برای ریهها عالی می باشند. این خوراکیها سرشار از فیبر و ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی، حاوی سلنیوم و ویتامین E می باشند که همه انها سلامت ریه را تامین میکنند.
۴. سبزیجات برگسبز
سبزیجاتی همانند اسفناج و کلم پیچ حاوی کاروتنوئیدها می باشند که خواص آنتیاکسیدانی دارند و میتوانند خطر ابتلا به سرطان ریه را افت دهند.
۵. لبنیات
خواص ضدالتهابی محصولات لبنی، خطر مرگ ناشی از سرطان ریه را افت میدهد.
۶. گوجهفرنگی
گوجهفرنگی و محصولات آن حاوی لیکوپن می باشند که با افت التهاب مجاری تنفسی، کارکرد ریهها را بهبود میبخشند.
با مصرف مواد غذایی مناسب ریهها، سیستم تنفسیتان را سالم نگهدارید. این چنین بهتر است از مصرف یکسری از مواد خوراکی که التهابآورند و ریهها را در معرض بیماریهای گوناگون، همانند سرطان، قرار خواهند داد پرهیز کنید. از این مواد غذایی زیان اور میتوان به گوشتهای فرآوری شده، نوشیدنیهای گازدار شیرین یا الکلی، غذاهای سرخکردنی و چرب و نمک زیاد اشاره کرد. زیاد تر این مواد غذایی التهابآور می باشند و گمان ابتلا به برونشیت مزمن، آسم و ذاتالریه را افزایش خواهند داد.
با مصرف مواد غذایی سالم و پرهیز از مضرها، سیستم تنفسیتان و کارکرد ریههایتان را سالم نگهدارید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]