آیا کاکائو علتکاهش التهاب در بدن می شود؟_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
مطالعات قبل نشان دادهاند عصاره کاکائو به علت فلاوانولهای بسیاری که در آن وجود دارد، میتواند شاخصهای التهابی در بدن را افت دهد. این ترکیبات طبیعی که در میوهها، سبزیجات و چای هم موجودند، خاصیت آنتیاکسیدانی دارند و در افت التهاب، جلوگیری از لخته شدن خون و بهبود کارکرد رگهای خونی موثرند.
برای بازدید دقیقتر این ربط، بیمارستان بریگهام و وومنز آزمایش بالینی طویل مدت به نام «کازموس» (COSMOS) را اغاز کردند تا ببینند مکمل کاکائو چطور بر سلامتی قلب تاثییر میگذارد و آیا میتواند با «التهاب پیری» (inflammaging) مقابله کند یا خیر.
متخصصان نمونه خون ۵۹۸ شرکتکننده ۶۰ سال به بالا را که مکمل عصاره کاکائو مصرف میکردند، بازدید کردند. آنها طی دو سال تغییرات چند نشانگر التهابی شامل سه پروتئین التهابزا، یک پروتئین ضدالتهاب و یک پروتئین مرتبط با ایمنی را جستوجو کردند.
به گزارش ایندیپندنت، آنها دریافتند پیری سالم و سلامت قلب وعروق همپوشانی بسیاری با هم دارند چون التهابهای مرتبط با سن میتواند شریانها را سخت کند و به بیماری قلبی منجر شود. به همین علت ما بازدید کردیم که آیا مصرف چندساله مکمل کاکائو در قیاس با دارونما میتواند این التهاب را تعدیل کند یا خیر و دادهها نشان دادند که میتواند.
با این حال انجام مطالعات زیاد تر و انتخاب نوع و کیفیت این مکمل، نیاز به تحقیقات دقیقتر و در نهایت تشخیص پزشک دارد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]