سلامتی

ایرانی‌ها سالی ۶ تن غذا دور می‌ریزند/ زیان ۳۰ میلیارد دلاری از دور ریز غذا_صبح سریع

[ad_1]
به گزارش صبح سریع

جلال‌الدین میرزای رزاز در گفتگو با خبر سریع افزود: هدررفت غذا معادل ۳۰ درصد تولیدات کشاورزی سرزمین است، یعنی یک‌سوم تلاش کشاورزان، منبع های آبی و انرژی هدر می‌رود.

او گفت: ایران با جمعیت ۸۵ میلیون نفری، نزدیک به ۱ درصد از هدررفت جهانی غذا را دارداین مقدار برابر با غذای سالانه ۲۰ میلیون ایرانی است.

به حرف های میرزای رزاز بیشترین ضایعات مربوط به میوه‌ها و سبزیجات (۴۰ درصد)، نان، برنج، خرما و دیگر اقلام سنتی به‌اختصاصی در مناسبت‌های مذهبی و فرهنگی است.

وی متذکر شد: هر ایرانی به‌طور میانگین ۱۱ کیلوگرم غذا در سال دور می‌ریزد که زیاد دلواپس‌کننده است.

 

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصادی، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و تکنولوژی را در وب سایت خبری صبح زود دنبال کنید.

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]