افتاین ویتامین با صدمه مغزی مرتبط است
[ad_1]
در این تحقیق، افرادی که سطح ویتامین B۱۲ بالاتری داشتند، ۶ برابر کمتر در معرض کوچک شدن مغز قرار داشتند.
سطح ویتامین B۱۲ را میتوان از طریق مصرف مکمل یا با خوردن غذاهایی همانند لبنیات، جگر، ماهی قزل آلا و تخم مرغ افزایش داد؛ غلات صبحانه غنی شده نیز حاوی ویتامین B۱۲ می باشند.
تقریبا از هر چهار نفر یک نفر امکان پذیر افتویتامین B۱۲ داشته باشند و افراد با افتویتامین B۱۲ امکان پذیر شامل گیاهخواران، افراد مسن و افرادی باشد که برخی از اختلالات گوارشی همانند بیماری کرون دارند.
این مطالعه شامل ۱۰۷ فرد مسن می بود که اسکن مغز، آزمایش حافظه و سطح خون آنان برای تعیین سطح ویتامین B۱۲ بازدید شد و هیچ یک از افراد این تحقیق افتاین ویتامین را نداشتند.
محقق ارشد این تحقیق، دکتر آنا وگیاتزوگلو او گفت: فکر میبشود تعداد بسیاری از عواملی که بر سلامت مغز تاثییر میگذارند خارج از کنترل ما می باشند، اما نتایج این تحقیق مشخص می کند که فقط تنظیم رژیم غذایی برای مصرف زیاد تر ویتامین B۱۲ از طریق خوردن گوشت، ماهی، غلات غنی شده یا شیر امکان پذیر چیزی باشد که به راحتی میتوانیم آن را تنظیم کنیم تا از کوچک شدن مغز جلوگیری کنیم و احتمالا این ویتامین حافظه ما را نجات دهد.
نتایج تحقیقات مشخص می کند که افتویتامین B۱۲ یک مشکل بهداشت عمومی به اختصاصی در بین سالمندان است، به این علت مصرف زیاد تر ویتامین B۱۲ میتواند به از بین بردن این مشکل پشتیبانی کند.
بدون انجام یک کارآزمایی بالینی، ما اذعان میکنیم که تا این مدت اشکار نیست که آیا مکمل B۱۲ واقعا در افراد مسن در معرض خطر کوچک شدن مغز تفاوت تشکیل خواهد کرد یا خیر.
ویتامین B۱۲ در تشکیل گلبولهای قرمز نقش دارد. افتآن که در افراد بالای ۶۰ سال شایعتر است و میتواند علتکم خونی بشود که کم خونی ناشی از گلبولهای قرمز خون است.
دکتر وگیاتزوگلو افزود: نتایج تحقیقات قبلی روی این ویتامین نتایج متغیری به همراه داشت و تحقیقات مقداری بهطور خاص با اسکن مغز در جمعیتهای مسن انجام شده است. ما سطوح ویتامین B۱۲ را به روشی منحصر به فرد و دقیقتر با بازدید دو نشانگر اشکار آن در خون آزمایش کردیم.
یافتههای این تحقیق در نشریه Neurology انتشار شده است.
[ad_2]
منبع