با افزودن این ماده به لیوان آب از قلب خود محافظت کنید
[ad_1]
به نقل از هلث، نتایج تحقیقی در سال ۲۰۲۲ که در نشریه قلب اروپا انتشار شد نشان داد که کم آبی مزمن و افتهیدراتاسیون مناسب میتواند با افزایش خطر نارسایی قلبی مرتبط باشد. دکتر ناتالیا دمیتریوا، محقق ارشد این تحقیق به موسسه ملی بهداشت او گفت: شبیه افت مصرف نمک، نوشیدن آب کافی و هیدراته ماندن نیز راههایی برای حمایتاز قلب می باشند و امکان پذیر به افت خطرات طویلزمان بیماری قلبی پشتیبانی کنند اما راههای فرد دیگر وجود دارد که میتوانید با مخلوط آنها با یک لیوان آب از سلامت قلب خود زیاد تر حمایتکنید.
تلاش کنید مقداری فلفل کاین (نوعی فلفل قرمز تند) به آب نوشیدنی خود اضافه کنید. فلفل کاین علاوه بر این که مقداری گرما به آب میدهد، حاوی کپسایسین و پتاسیم است که این مواد برای حمایتاز قلب شناخته شده می باشند. میتوانید بازدید کنید که چطور این افزودنی تند که به آب مزه میدهد به سلامت قلب شما نیز پشتیبانی خواهد کرد.
هنگامی به فلفل کاین فکر میکنید، طبق معمول تصاویری از غذاها با کاری یا فلفل تند را به یاد میآورید و فکر نمیکنید که بتوان آن را به آب نوشیدنی اضافه کرد، با این حال، درست همانند ریختن مقداری آبلیمو در آب، اضافه کردن مقداری فلفل کاین برای شما سودمند است. نه تنها به آب شما مقداری گرما میدهد، بلکه کپسایسین که به فلفل شدت میدهد، رگها را باز میکند.
بر پایه نتایج تحقیقات منتشرشده در سال ۲۰۱۵، کانال بالقوه وانیلوئید یک (TRPV۱) توسط کپسایسین فعال میبشود، به این معنی که اجازه میدهد تا هجوم کلسیم به رگها باز بشود این چنین سلولهای TRPV۱ از عروق در برابر التهاب محافظت میکنند.
نتایج تحقیقی در سال ۲۰۱۹ که در نشریه پزشکی تجربی و درمانی انتشار شد، نشان داد که کپسایسین هم گفتن و هم ترشح CGRP، گشادکننده قوی عروق را افزایش میدهد و این فرآیند توسط TRPV۱ انجام میبشود. به زبان ساده، خون را در رگهای شما پمپاژ میکند و التهاب را افت میدهد.
علاوه بر این، دکتر دلیزا فیرودر، محقق بیماریهای قلبی عروقی در کلینیک مایو ایالاتمتحده اظهار کرد: «واقعا میتوانید از خوردن فلفل تند مزایا بسیاری دریافت کنید، بهاختصاصی از توانایی آنها در افت برخی از جوابهای سلولهای ایمنی که علتآترواسکلروز (تصلب شرایین) و حملات قلبی خواهد شد غافل نشوید. ریختن مقداری فلفل در آب میتواند پشتیبانی بسیاری به نگه داری سلامت قلب شما کند».
پتاسیم نیز یکی از آن مواد مغذی است که بدن شما نمیتواند بدون آن زندگی کند. در کنار سدیم و دیگر مواد معدنی برای پشتیبانی به هیدراته نگه داشتن و بازسازی بافتها منفعت گیری میبشود این چنین دارای بار الکتریکی است، به همین علت است که در مقالات پزشکی امکان پذیر بهطور معمول از آن بهگفتن الکترولیت یاد بشود.
بر پایه حرف های وزارت کشاورزی ایالاتمتحده (USDA)، یک قاشق غذاخوری فلفل کاین ۱۰۷ میلیگرم پتاسیم دارد و فرد بالغ روزانه بین ۲۶۰۰ تا ۳۴۰۰ میلیگرم نیاز دارد. در حالی که یک قاشق غذاخوری زیاد نیست، افزودن آن به آب در طول روز میتواند شما را در رسیدن به اهداف پتاسیم در کنار رژیم غذایی سالم برای قلب پشتیبانی کند پتاسیم با پشتیبانی به بهبود سختی خون، افت کلسترول از طریق رژیم غذایی سالم برای قلب و نگه داری منظم ضربان قلب شما برای قلب شما کارایی دارد.
نتایج تحقیقی در سال ۲۰۱۷ نشان داد که داشتن پتاسیم زیاد کم در رژیم غذایی میتواند تبدیل کلسیفیکاسیون و سفتی شریانها و بیماری قلبی میبشود. دکتر پل دبلیو سندرز، یکی از محققان این تحقیق، به موسسه ملی بهداشت او گفت: «یافتهها تحقیق مهم می باشند چون مزایای مکمل پتاسیم کافی را در پیشگیری از کلسیفیکاسیون عروقی در موشهای مستعد آترواسکلروز و تاثییر نامطلوب پتاسیم پایین اشکار کردند. از آنجایی که کلسیفیکاسیون و سفتی علتمیبشود رگهای شما کار خود را به درستی انجام ندهند افزودن مقداری فلفل کاین به نوشیدنی سودمند شما پشتیبانیکننده خواهد می بود.»
[ad_2]
منبع