برای فرار از سرطان و چاقی روزی یک فنجان از این چای بنوشید!
[ad_1]
به نقل از هلث لاین، قبل از برداشت چای، پارچهای روی گیاه انداخته شده تا جلوی رسیدن نور خورشید به گیاه گرفته بشود و این کار علتمیبشود تا رنگ آن سبز بشود.
مطابق تحقیقات انجام شده چای ماچا منبع غنی از آنتی اکسیدان است و به علت داشتن کلروفیل خاصیت ضد سرطانی دارد. این چنین در بهبود کارکرد قلب موثر بوده و سختی خون و قند خون را نیز تعدیل میکند.
به علت این که متابولیسم بدن را ۴ برابر میکند، برای لاغری مناسب بوده و خوردن آن به ورزشکاران پیشنهاد شده است. مسئله مهم این که چای ماچا نباید در مجاورت هوا قرار گیرد چراکه کیفیت و خاصیت خود را از دست میدهد. مسئله مهم بعدی افراد باردار و افرادی که کم خون می باشندِ، نباید ماچا بنوشند.
[ad_2]
منبع