به جستوجو افت وزن هستید؟ با این رژیم آشنا شوید
[ad_1]
این یافته از یک مطالعه جامع که چندین دهه به طول انجامید به دست آمده است.
بینکای لیو، معاون پژوهشی در قسمت تغذیه دانشگاه هاروارد و نویسنده مهم این مطالعه بر عمق مطالعه در بازدید رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات اصرار کرد: «این مطالعه رژیم غذایی کم کربوهیدرات را بازدید میکند و نگاهی دقیق به چگونگی تاثییر ترکیب این رژیمها بر سلامتی در طول سالها اراعه میکند و مربوط به هفتهها یا ماهها نیست.»
این مطالعه رژیم غذایی و تغییرات وزن بیشتر از ۱۲۳ هزار و ۳۰۰ بزرگسال سالم را که هر چهار سال یکبار دادههای خود را گزارش میکردند ردیابی کرده است. دریافت کربوهیدرات روزانه در پنج رژیم غذایی مورد مطالعه از ۳۸ تا ۴۰ درصد کل کالری متغیر می بود.
این رژیمها شامل موارد زیر بودند:
-یک رژیم کلی، کم کربوهیدرات با تمرکز بر افت مصرف کلی کربوهیدراتها
-یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات مبتنی بر مصرف پروتئینها و چربیهای مشتق شده از منبع های حیوانی
-یک رژیم غذایی گیاهی کم کربوهیدرات با اصرار بر پروتئینها و چربیهای گیاهی.
-یک رژیم غذایی سالم کم کربوهیدرات که ترکیبی از پروتئینهای گیاهی، چربیهای سالم و کربوهیدراتهای کمتر تصفیه شده است.
-یک رژیم غذایی ناسالم کم کربوهیدرات با پروتئینهای حیوانی، چربیهای ناسالم و کربوهیدراتها از منبع های فرآوری شده همانند نان و غلات.
این مطالعه نشان داد افرادی که از رژیم غذایی ناسالم و کم کربوهیدرات مبتنی بر گوشت منفعت گیری میکردند در قیاس با افرادی که از یک رژیم غذایی گیاهی کم کربوهیدرات پیروی میکردند در طول زمان اضافه وزن اشکار کردند.
بینکای لیو او گفت: «افرادی که رژیمهای غذایی ناسالم کم کربوهیدرات را بهگفتن یک استراتژی اولیه اتخاذ کردند بهطور متوسط نزدیک به ۲.۳ کیلوگرم در طی چهار سال، وزن اضافه کردند.»
او افزود: «افرادی که رژیمهای سالم کم کربوهیدرات را بهگفتن یک استراتژی اولیه انتخاب کردند بهطور متوسط تقریبا ۲.۲ کیلوگرم وزن از دست دادند.»
تفاوتهای وزن بهاختصاصی در بین شرکتکنندگان زیر ۵۵ سال، آنهایی که اضافه وزن داشتند یا فعالیت بدنی کمتری داشتند مشهود می بود. رژیم غذایی گیاهی کم کربوهیدرات نتایج متغیری را از نظر مدیریت وزن نشان داد.
چی سان، نویسنده دیگر این تحقیق در بیانیهای او گفت: «مسئله کلیدی در اینجا این است که همه رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات در مدیریت طویل زمان وزن بهطور برابر و یکسان عمل نمیکنند.»
او گفت: «یافتههای ما میتواند نحوه فکر ما را درمورد رژیمهای کم کربوهیدرات رایج متزلزل کند و نشان دهد که ابتکارات بهداشت عمومی باید به ترویج الگوهای غذایی بر مبنای غذاهای سالم همانند غلات کامل، میوهها، سبزیجات و محصولات لبنی کم چرب اصرار کند.»
[ad_2]
منبع